FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ultimele noutăți de la Dinamo: doi jucători au revenit la antrenamente + Decizia luată în privința cantonamentului

Abdoulaye Ba și Ante Puljic ar putea evolua în Dinamo - Poli Iași
Abdoulaye Ba și Ante Puljic ar putea evolua în Dinamo - Poli Iași

Articol de - Publicat luni, 07 decembrie 2020 12:54 / Actualizat luni, 07 decembrie 2020 13:21

Dinamo a intrat într-o nouă etapă. „Câinii roșii” sunt pregătiți pentru următoarea etapă din Liga 1 de un nou staff tehnic, în timp ce lotul pe care Ionel Gane (49 de ani) se poate baza continuă să sufere modificări. 

Noul staff tehnic al lui Dinamo, format din „principalul” Jerry Gane, secondat de Iulian Mihăescu și Cătălin Mulțescu, a început să pregătească echipa pentru meciul cu Poli Iași din etapa viitoare, programat vineri, 11 decembrie. Dinamoviștii au decis să nu intre în cantonament în săptămâna premergătoare meciului, urmând să se reunească vineri, cu câteva ore înainte de duelul cu moldovenii. 

Ei au urmat această tactică și înainte de ultimele 3 meciuri (cu Voluntari, Viitorul și FC Argeș), toate câștigate!

Reveniri la antrenamentele lui Dinamo

Abdoulaye Ba, fundașul central senegalez care a absentat de ultimul meci al lui Dinamo, acuzând probleme medicale, a revenit în circuitul echipei și a efectuat antrenamentul de astăzi fără probleme. Potrivit surselor apropiate echipei, problemele lui Ba nu au fost fizice, ci mai degrabă psihice - acesta resimte din plin problemele financiare ale clubului, jucătorii fiind neplătiți de luni bune.

Căpitanul Ante Puljic a revenit la rândul său, însă nu la antrenamentele de grup. El se pregătește individual, în sala de forță, după ce săptămâna trecută a suferit o entorsă la gleznă.

În ceea ce privește plecările, dinamoviștii spun că Juan Camara și Tomas Mejias nu pot părăsi echipa, ei fiind împrumutați de la Jagiellonia, respectiv Middlesbrough.

VIDEO. Ionel Gane, după FC Argeș - Dinamo: „Dedicăm victoria fanilor și lui Cosmin Contra!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cosmin Contra, incendiar: „Suporterii nu înțeleg ceva” + face praf un conducător: „Nici nu știu cum îl cheamă, dar să tacă!”

Război pe față la Dinamo: Rufo Collado, ținut la distanță de jucători

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
creeperno
creeperno  •  07 Decembrie 2020, 22:48

E clar ca facilitatile de antrenament sunt precare daca au reusit baietii sa castige imediat ce au renuntat la cantonament. Domnul cortacero va trebui sa investeasca in acest aspect

valiomanid
valiomanid  •  07 Decembrie 2020, 17:27

Iar ne-a mintit un jurnalist cand a spus ca pe 8 dec se pregateste de plecare Camara..:))))

tororosso
tororosso  •  07 Decembrie 2020, 14:14

"Aceeaşi Marie, cu altă pălărie"...dar cu grija nețărmurită a partidului cu grade și arbitri miopi vom vedea in finalul campionatului o campioană mândră . Cu Poli Iași nicio problemă ! va fi sigur a 5 victorie .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează