FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Babilonie! Jucătorii nu îndrăznesc să își ceară salariile, fanii anunță un protest masiv, iar Neicuțescu e aproape de transfer » În cine își pun speranțele: „E un om bun”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2019 17:26

Dinamo a început marea remontada: jucătorii spun că Dusan Uhrin e un om cald, blând și visează la salariile restante, care nu se știe când vor fi plătite, șefii caută jucători, dar îl așteaptă pe Negoiță cu ultimul cuvânt. Iar fanii amenință cu mari proteste.

Păzea, „câinii” promit să muște din nou! Roș-albii sunt ultimii în clasament, dar speră să-și revină începând de luni, când este meciul de acasă, tot în Ștefan cel Mare, cu Hermannstadt. 

Fotbaliștii se pregătesc de zor la Săftica și spun că se simt confortabil sub comanda lui Dușan Uhrin jr. Opiniile jucătorilor, șefilor și fanilor sunt împărțite, din discuțiile cu ei reiese că e de bine, dar e și de rău. Și mulți de „nu știu” care colorează peisajul pestriț al grupării cu 34 de trofee în vitrină.  

 „Dușan e un om cald, blând, face antrenamente frumoase și încearcă să ne motiveze cât mai bine. Sperăm să nu-i oferim și lui probleme cu inima”. 

Aceasta este concluzia la care au ajuns fotbaliștii după o săptămână de când cehul a început să-i păstorească. Jucătorii au un of, dar, momentan, le este rușine să facă prea mult caz de asta: cele două luni de salarii neplătite. 

Nu ni s-a spus când se vor plăti, așteptăm. Oricum, nu mai contează acum banii, să batem pe Hermannstadt luni”, au încercat ei să pareze. 

 Șefii muncesc cu drag. Cu spor?

După transferurile falimentare de la începutul verii, oficialii dinamoviști s-au strâns ieri într-o nouă adunare spre a viziona diverși fotbaliști pentru transferuri. Și Uhrin vrea și așteaptă întăriri. Când? "Mai mult ca sigur după meciul de luni" a fost răspunsul primit. O mare problemă! Ionuț Negoiță este plecat din București, iar el trebuie să dea acceptul final. Sau să decline propunerile. Tot de aceea era așteptat aseară un semn în privința lui Cosmin Matei, fostul căpitan al ”câinilor”, liber de contract, mijlocașul fiind pus în stand by.  

Pregătire fără preparator fizic

Băieții se antrenează asiduu la Săftica, au avut ieri două ședințe, doar că în continuare nu au preparator fizic! Și-așa s-au plâns de precedentul, Marius Dima, pe care l-au poreclit „Dictatorul”. Bucureștenii așteaptă să vadă pe cine alege Uhrin, care momentan se ocupă și el de partea fizică. „Nu știm încă” și zilele viitoare sunt răspunsurile la întrebarea când va sosi un antrenor de fitness, așa cum are orice echipă profesionistă. 

Neicuțescu în Polonia, la LSK Lodz?

Atacantul s-a pregătit și ieri cu „câinii”, aceasta fiindcă Dinamo nu mai vrea să-l lase pe 120.000 de euro, considerând mai nou suma derizorie. Aseară, urmau alte discuții cu reprezentanții nou promovatei, Prunea, Bălănescu și ceilalți nefiind foarte convinși de afacere. Mihai ar vrea să meargă în Ekstraklasa, aștepta un semn concret. 

Protest maxiv

Fanii vor să se strângă în număr cât mai mare la meciul cu Hermannstadt spre a protesta împotriva lui Negoiță, Prunea, Bălănescu și Marius Iorga, șeful scoutingului, principalii inamici ai suporterilor în acest start de sezon. În conversațiile din mediul online, „ultrașii” vor să aibă o acțiune de proporții luni seară, de văzut dacă o vor pune în scenă. 

„Supărător e că jucătorii de acum ai lui Dinamo nu au ambiție, nu au chef să joace fotbal. Se vede cu ochiul liber. Bine, de fapt, nu se vede nimic la ei. Fără atitudine, e un dezastru construit în timp”
Ion Marin, ex-fotbalist și antrenor Dinamo 

Vezi și: 

VEZI ȘI: 

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 0-1 // Dan Petrescu, supărat pe rezultat: „Cehii ne-au bătut la tenis de masă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

7.343 de spectatoriau fost la meciul de acasă al "câinilor" cu Craiova (0-2) de pe Național Arena, în schimb, doar 1.515 fani cu Academica Clinceni (4-2) în Ștefan cel Mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
redbuldog
redbuldog  •  21 August 2019, 19:37

Neicutescu nu mai pleaca,o veste buna..totusi trebuie gestionat bine momentul,caci pustiul traia cu iluzia ,,evadari din ghetou" si s-ar putea sa nu mai aiba evolutii consistente in tricoul lui Dinamo..

tandd
tandd  •  21 August 2019, 19:08

bine ati venit la jesepeu ,sper ca hartia e buna de scrumbie.In primul rand nu cred ca e vreun jucator care sa spuna ca vrea salariu cu dinamo pe ultimul loc,in al 2-lea rand cautati scandal si cancan peste tot ba pleaca neicutescu ba nu pleaca ,ba mare protest al nush cui impotriva la toata lumea ......dar de fotbal vorbim si noi?

dakesis
dakesis  •  21 August 2019, 18:56

'PROTEST MAXIV' adica ceva intre maxim si masiv? bravo, fgsp, niciun articolas fara greseli! hai ca trageti la record, altfel nu se poate sa faceti atatea greseli!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează