FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

N-au vrut sau n-au știut? Jucătorii lui Dinamo au refuzat barajul pentru Europa! Secvențe inexplicabile cu Chindia

Dinamo a remizat cu Chindia, scor 0-0, și s-a salvat de la retrogradare. „Câinii” aveau nevoie de un singur gol pentru a juca „barajul” de Conference League, dar au avut o atitudine ciudată în minutele de final. +19   FOTO
Dinamo a remizat cu Chindia, scor 0-0, și s-a salvat de la retrogradare. „Câinii” aveau nevoie de un singur gol pentru a juca „barajul” de Conference League, dar au avut o atitudine ciudată în minutele de final.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 21:12 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 22:45

Dinamo a remizat cu Chindia, scor 0-0, și s-a salvat de la retrogradare. „Câinii” aveau nevoie de un singur gol pentru a juca barajul de Conference League, dar au avut o atitudine ciudată în minutele de final.

„Câinii” au încheiat play-out-ul pe locul 6, cu 31 de puncte, la o lungime în spatele Viitorului. Un gol marcat în poarta Chindiei ar fi dus-o pe Dinamo pe poziția secundă și direct în barajul pentru Conference League. Formația lui Dusan Uhrin Jr. a refuzat însă jocul în minutele de final, o atitudine extrem de ciudată.

Dinamo n-a vrut sau n-a știut că prinde barajul

Secvențele de final din „Ștefan cel Mare” au fost de neînțeles. Dacă pasivitatea formației din Târgoviște este explicabilă, fiind deja câștigătoarea play-out-ului, dinamoviștii au părut total dezinteresați de șansa de a juca pentru un loc în Conference League.

Elevii lui Uhrin au refuzat să atace, au plimbat mingea de la un fundaș la celălalt în propria jumătate. Posibile explicații ar fi că jucătorii n-au știut că rezultatele le sunt favorabile și că o victorie îi duce pe locul 2 sau că s-au temut să nu primească un gol care să îi trimită la barajul pentru menținere/promovare în Liga 1. 

+15 FOTO

Dinamo a pierdut bani!

Varianta care i-ar înfuria pe fani ar fi că Dinamo n-a vrut să joace în barajul pentru Conference League. Pe lângă această oportunitate, „câiniI” au pierdut și o sumă importantă din drepturile TV, diferența dintre locul 6 și locul 2 din play-out fiind una importantă.

La barajul pentru Conference League vor merge Chindia și Viitorul. Învingătoarea se va bate în finală pentru ultimul loc de Europa cu Sepsi sau Craiova.

Fanii i-au contestat pe Facebook

Și suporterii au observat pasivitatea din finalul meciului cu Chindia și au răbufnit la adresa jucătorilor pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo.

De abia aștept să scăpăm de mare parte dintre jucătorii ăștia pentru care contează mai mult vacanța decât o posibilă calificare în cupele europene pentru Dinamo!

Puteam să ii batem dacă mai jucam... Am avut toate rezultatele, trebuia să încercăm să câștigăm pentru banii de clasare și pentru barajul de Conference League...

Mai terminați cu aceste cupe europene, multumim bunului Dumnezeu că am scăpat de o mare umilință a vieții

Nu sunt profesioniști, încă un loc în clasament și erau mai multi bani... Ne-a depășit si Viitorul!!!! 

Felicitări pentru salvare! Rușine pentru ultimul meci, un pic de ambiție, ieseau pe locul 8, erau câteva sute de mii euro diferență, bani pe care ne chinuim să-i strângem. Felicitări suporterilor, să le fie rușine mercenarilor din teren, care efectiv și-au bătut joc de meciul ăsta și de barajul european.

Numai nemulțumiți. E bine că am scapat de barajul de la retrogradare, cel de cupele europene era greu de jucat. Fără bani, fără investitor și probabil cu jumătate de echipă plecată! 

Ne-am comportat ca o echipă de pluton pe final. Puteam juca baraj de Conference League, dar noi am ales să tragem de timp. 

Să fim seriosi, acum 2 ore ne era frică de baraj și acum voi spuneți de Europa... 

Eforturi în zadar

Fanii-finanțatori din DDB au făcut eforturi imense pentru a strânge banii necesari licenței de cupele europene. Dinamo a mers la două capete. Ar fi putut ajunge în Conference League prin intermediul Cupei României, dar a fost eliminată dramatic de Astra, după penalty-uri, în semifinale. 

Astăzi, „câinii” au ratat și varianta de rezervă, locul secund din play-out. Dacă marcau în poarte Chindiei, i-ar fi înfruntat pe târgovișteni în semifinala barajului pentru Conference League, pe 26 mai. 

1,2 milioane de eurosusțin fanii lui Dinamo că au strâns pentru plata datoriilor și pentru obținerea licenței

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Primul nume avansat pentru banca CFR-ului: „Un om de fotbal cu conexiuni îmi spune că e 100%”

Liderul din play-out pregătește sezonul următor: „Discuțiile sunt avansate”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  22 Mai 2021, 01:48
Postat de joscenzura pe 19 Mai 2021, 21:49

Pai nu stiu de ce au mai facut eforturi sa ia licenta aia de Europa. Macar faceau ca UTA si Gaz Metan si nu mai aplicau pentru ea. Ce au facut ei azi a fost ca si cum ai refuza sa joci o semifinala de Cupa Romaniei. Ca acolo s-ar fi calificat. Semifinala cu Chindia si finala cu Sepsi ar fi foat exact ca in Cupa Romaniei cu Astra si Craiova. In semifinala cu Astra si-au dat sufletul sa bata 1-0 pe final. Aici.....? Iar Uhrin sa ma lase cu insistenta cu Anton si Achim. Anton e jucator decent, dar nu de 15.000 pe luna. Duca-se!! Toate pasele greaite, nu stie sa initieze atacuri. Iar sa il joci mwreu titular pe Achim in fata lui Fabbrini....blasfemie! Respect pentru croatul luptator Puljic, care ai la 35 de ani face invaluirea mijlocasului de banda ca sa ajute atacul. Daca accepta 5.000 de euro pe luna, e punct fix acolo, cu toate greselile lui. Alebntosa e fotbalist, dar a cerut 15.000 de anul viitor. Dar merita. Si Janusz Gol e fotbalist. Anton sa ne lase. Achim sa ne lase

daca dai afara gloabele alea poti sa economisesti 10,000 pentru Albentosa, iar 10,000 sa fie salariu maxim , sa nu uite si el ca fara Dinamo nu intra in circuit. Eu cred ca exista intelegere si albentosa ar accepta 10,000, e singuru din lot alaturi de Gol si Anton care-si merita banii, restu ura si la gara ( sau la groapa).

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  22 Mai 2021, 00:58

Elevii lui Uhrin au refuzat să atace, au plimbat mingea de la un fundaș la celălalt în propria jumătate. Posibile explicații ar fi că jucătorii n-au știut că rezultatele le sunt favorabile și că o victorie îi duce pe locul 2--------------------Pai daca bateau nu mai depindeau de nimeni, deci automat trb sa castige

bjk86
bjk86  •  20 Mai 2021, 13:31
Postat de Florin Alexandru pe 20 Mai 2021, 10:43

BLATURI ORDINARE CU VOLUNTARI, VIITORUL( hagi, cel blatist) ACUM CU CHINDIA .ASTIA TREBUIAU SA FIE CEL PUTIN RETROGRADATI DACA NU DESFIINTATI.DINAMO,CANCER CARE TREBUIE EXTIRPAT CAT MAI CURAND !

*** spune totul, doar un nimic, un zero barat ca tine isi poate da singur like si respect la propriul comentariu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează