LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // Bogdan Bălănescu, despre salvarea clubului: „S-au dat dinamovişti, dar s-au dat la fund, să le fie ruşine!” + „Trebuie să vă fac o mărturisire”

Bogdan Bălănescu, despre salvarea clubului
Bogdan Bălănescu, despre salvarea clubului

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2020 18:10

Directorul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a vorbit despre eforturile suporterilor de a salva clubul, prin programul „Doar Dinamo București”, în care de curând s-au înscris Răzvan și Mircea Lucescu.

„Vreau să fac o precizare. A fost o muncă titanică pentru îndeplinirea criteriilor financiare pentru licență, în condiţiile în care, în plină pandemie, sprijinul principal a venit de la Peluza Cătălin Hîldan prin Programul DDB. Aceşti suporteri au fost admirabili şi au demonstrat încă o dată că Dinamo are continuitate datorită lor. Sunt suporteri pătimaşi, fără ei poate că Dinamo nu ar mai fi fost în Liga 1.

Trebuie să vă fac o mărturisire: suporterii au fost nevoiţi să repare şi unele lucruri pe care le-am stricat noi. Nu trebuie să vorbesc despre alţii, sau să dau vina pe alţii, dar îmi asum anumite greşeli de management şi mai ales de comunicare. Suporterii au fost singurii oameni de cuvânt, au muncit zi şi noapte pentru salvarea clubului.

Au fost şi alţii care au făcut promisiuni, încercând să ne adoarmă în demeresul nostru de a salva clubul. S-au dat dinamovişti, dar s-au dat la fund, să le fie ruşine! Nu faţă de mine, ci faţă de culorile lui Dinamo", a spus oficialul pentru numărul 7 al Buletinului informativ editat săptămânal de LPF.

„În presă s-au vehiculat foarte multe nume de potenţiali cumpărători, unii de bună credinţă, alţii dornici de publicitate. Tuturor le transmit că Dinamo este un club curat, deţinător al unei averi care nu poate fi cuantificată de nimeni: istoria, palmaresul şi, nu în ultimul rând, masa suporterilor. Dinamo nu are suporteri doar în Capitală, ci în toată ţara şi multe oraşe ale lumii"
Bogdan Bălănescu

Firțulescu: „Cu primii bani primiți la Dinamo, nu îmi puteam cumpăra nici măcar o pereche de adidași”Detalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (216)
davveroire  •  30 Mai 2020, 16:32
Postat de cacao.cu.mac pe 30 Mai 2020, 08:40

Dinamo nu vrea sa fie omorat!... se lupta....

e in moarte clinica!

Robert Alexandru  •  30 Mai 2020, 10:57

Munca titanica :))) vinzi tot ce ai pe mai nimic :)))

cacao.cu.mac  •  30 Mai 2020, 08:42

Rugam gigistii sa fie atenti! Daca-si rupe gigi piciorul si nu-si mai mână turmele din pipera, ramaneti toti ca-n poezia Peneș Curcanul! O mâna de voluntari.....

Vezi toate comentariile (216 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1