FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Amatorism la Dinamo?! Brito a venit deageaba: nu poate trece peste probleme și nu se știe când va debuta

Brito
Brito

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2019 15:08

Brito, 31 de ani, adus în vară de Dinamo nu poate să treacă peste problemele musculare, data debutului său oficial rămâne o enigmă.

Probabil, puțini dinamoviști știu că fotbalistul Armindo Rodrigues Mendes Furtado este sub contract cu „câinii„. Șeptarul roș-albilor, Brito pe numele lui de scenă, a jucat doar în repriza secundă a ultimului amical de la Marbella, cu Kilmarnock (3-0), după care s-a accidentat și nici gând să-și mai revină! „Probleme musculare”, au transmis și transmit oficialii clubului din Ștefan cel Mare. 

Pentru Brito s-au făcut eforturi mari spre a fi convins să vină. Cu tot cu bonusuri, poate încasa mai mult de 10.000 de euro pe lună, iar actualul șeptar ar fi trebuit să suplinească despărțirile de Zenke și Reda Jaadi. Lusitanul are perioade când se simte bine și dă semne că ar putea fi o soluție pentru staff-ul lui Neagoe, după care iar acuză dureri și înțepături.

Dinamoviștii nu știu sigur când se vor baza pe acest jucător, care a pierdut și mult timp din pregătirile normale cu echipa. E singurul sosit în mercato estival care n-a bifat niciun minut. Până și Perovici, oprit de la efort din cauza unor probleme cardiace, a debutat! 

44 de meciuri, 6 goluri şi două pase decisive a adunat Brito pentru Xanthi în ultimele două sezoane, în campionat şi în Cupa Greciei

2 selecţii are Brito la prima reprezentativă a Insulelor Capului Verde

89 de partide a jucat Brito în prima ligă a campionatului din Portugalia pentru Maritimo, Boavista şi Gil Vicente. A înscris 5 goluri şi avut 5 pase decisive

Ce-au făcut transferurile verii până acum

C. Straton (portar): 90 de minute
Piscitelli (portar): 180
Bejan (stoper): 180
G. Moura (fundaș dreapta): 180
Sin (fundaș stânga): 224
Mrzljak (închizător): 196
Răuță (închizător): 270
Bru (mijlocaș central): 202
Brito (mijlocaș latera): -
Perovici (atacant ): 29

Citește și:

Eugen Neagoe are planuri mari la Dinamo: „Am vorbit și asta vreau” + mesaj pentru contestatari: „Jucătorii nu au venit de pe stradă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
satyricon
satyricon  •  03 August 2019, 03:46

Nu e nici o problema la rinam0 și oricum pe suporterii rinisti nu-i interesează decât FCSB și ce face ciobi.

dvd1
dvd1  •  02 August 2019, 20:30

afara cu Pruna

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  02 August 2019, 18:02

Negoita nu înțelege ca in fotbal nu e ca in constructii ..bagi materiale proaste dai buleala sa vinzi cat mai repede casa ....la fotbal daca nu aduci piese de calitate nu ai nici o sansa ...incerci sa pacalesti fotbalul iar el te pedepseste

Vezi toate comentariile (9)
Comentează