FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, buget pe butuci! Rednic despre transferul lui Ion Gheorghe: „50.000 de euro? Voi credeți că banii cresc în pom?”

Ion Gheorghe (dreapta, în albastru) a fost crescut în Ștefan cel Mare, dar
Ion Gheorghe (dreapta, în albastru) a fost crescut în Ștefan cel Mare, dar "câinii" au renunțat la un fost campion cu clubul la juniorii A. foto: Cristi Preda/GSP

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 09:00

Dinamo București este clubul tuturor posibilităților. Roș-albii au permis la finalul lunii august 2018 plecarea gratis a lui Ion Gheorghe din Ștefan cel Mare, mijlocașul de 19 ani fiind adus de Ioan Andone la FC Voluntari.

Puștiul, fost campion de juniori cu "câinii", a devenit un om important la clubul ilfovean, ajutat nu doar de regula Under 21, ci și de valoarea individuală. Diseară, va fi adversarul lui Dan Nistor și compania.

Totuși, teoretic, dinamoviștii îl pot readuce înapoi dacă plătesc în vară suma de 50.000 de euro. Mult, puțin? Enorm, pentru clubul din Ștefan cel Mare!

Mircea Rednic a declarat ieri că gruparea la care este antrenor nu-și permite acest lux pentru a-l "repatria" pe tânărul mijlocaș:

"Cum îl poți lăsa să plece? Așa suntem noi, bine, cei ce au fost înainte. E un jucător care acum evoluează meci de meci și o face bine. Dacă-l vrem înapoi, trebuie să plătim 50.000 de euro. Pe un jucător pe care l-am avut în curte... De unde să plătim? Credeți că banii cresc în copaci? La noi lucrurile sunt clare".

În plus, atunci când a plecat, tatăl fotbalistului a avut un conflict cu oficialii clubului și a promis: „Cât voi fi eu, nu se va mai întoarce la Dinamo fiindcă n-ați știut să-l apreciați!”.

6 assist-uria oferit Ion Gheorghe în 25 de meciuri la FC Voluntari

200.000 €este cota mijlocașului pe transfermarkt

Le spunea echipa „strâmb”

„Puriul” a fost îmbiat la un moment dat de Gigi Becali să vină la FCSB, doar că Rednic a refuzat.

„Nu puteam trăda, n-a fost din cauza patronului, ci că n-aș putea fi acolo”, a reacționat tehnicianul. Care s-a amuzat pe seama ideii sfaturilor primite de un antrenor de la finanțator.

„N-am primit telefoane sau SMS-uri de la patron. Aaa, că mai discutam înainte de meci, că-i spuneam ce vreau să joc... Dar, oricum, îi spuneam greșit echipa, întotdeauna! Nici jucătorii nu știu niciodată echipa exact, și ei au prieteni și pot transmite mai departe”. 

Lista cu jucători: Florentin Matei

Dinamo îl vrea pe Florentin Matei din vară, fotbalistul care n-a mai jucat deloc în ultimele cinci meciuri oficiale ale FCSB-ului.

Rednic a spus clar: "Așteptăm, dar are salariu mare, să vedem cum își clarifică situația acolo, la clubul lui. Oricum, suntem în discuții cu mai mulți jucători, nu vor veni mai mulți de cinci, șase. Vreau concurență. Nu știu câți vor pleca, nu e momentul acum să vorbim despre asta". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează