FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, bună doar în play-out! Echipa lui Bratu clachează în meciurile cu miză

Articol de - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 14:50

Dinamo a jucat deja cu 5 dintre cele 6 echipe care au evoluat sezonul trecut în play-off. Are o singură victorie.

"Câinii" au pierdut fără drept de apel în fața Astrei, 1-2, dovedind astfel că ratarea play-off-ului în sezonul trecut nu a fost o întâmplare. Cu meciul de vineri seară, trupa antrenată de Florin Bratu a ajuns la a treia înfrângere din această stagiune împotriva unei formații care a evoluat anul trecut în play-off. Pe lângă aceste eșecuri, "haita" mai are o remiză împotriva celor de la FCSB, în etapa a doua, când roș-albii au fost conduși și au revenit în trei rânduri.

Singurul rezultat pozitiv a fost înregistrat în runda a patra. Elevii lui Bratu au învins Viitorul, 1-0, acesta fiind și singurul meci din actuala stagiune în care Dinamo nu a primit gol. În toate eșecurile cu echipele fruntașe, Dinamo a încasat cel puțin 2 goluri, cea mai usturătoare fiind înfrângerea din Bănie, 0-3.

Rămâne de văzut ce rezultat va scoate trupa "Mitralierei" etapa viitoare, având în vedere că se va duela în deplasare cu Poli Iași, ocupanta ultimului loc al play-off-ului în stagiunea anterioară. Disputa se anunță una interesantă având în vedere că în ultimele 5 întâlniri directe palmaresul e unul foarte echilibrat: câte 2 victorii de fiecare parte și o remiză. 

11 goluri a primit Dinamo în meciurile împotriva echipelor care au evoluat sezonul trecut în play-off. "Câinii" au înscris împotriva acestora de 6 ori

16 goluri a încasat Dinamo în acest sezon de Liga 1, cea mai slabă defensivă din campionat

Clasament Play-off 2017/2018

clipboard01

Rezultatele cu echipele care au jucat în play-off

FCSB - Dinamo 3-3
Dinamo - Viitorul 1-0
CFR - Dinamo 3-1
CSU Craiova - Dinamo 3-0
Dinamo - Astra 1-2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
daniels
daniels  •  17 Septembrie 2018, 14:52

Bah dar mi-e tare dor de dinu!!! unde-i bah procuroru sa ne mai zică el ceva din astre!! pardon din astra!!! Dinamo fără dinu e minciuna!!! unde e? o fi bolnav?? Mitraliera asta nu îl consulta chiar deloc!!! Sa-l caute sa-i explice procuroru' cum ataca el din primu' pana în ultimu'minut ....toate terasele din ....Ștefan cel Mare.... ma topesc asa fără un comentariu de ala de ....intelectual versat!!!! :) :) :)

vasy86le
vasy86le  •  17 Septembrie 2018, 08:52
Postat de calinescu_ pe 16 Septembrie 2018, 19:20

TU CREZI CA SEPSI ARE BUGET MAI MARE ? NEGOITZA ARE CEA MAI MICA VINA ....!!!! A DAT BANII PE MANA LUI MUTU SI CONTRA SI ERA CAT P-ACI SA LUPTAM LA RETROGRADARE DE ANUL TRECUT ....!!!! MIRIUTZA A REUSIT SA RECONSTRUIASCA CEVA , IAR ACUM BRATU E ZERO IAR DANCIU MAI PUTIN ....!!!!

Nu compara un brand precum Dinamo cu Sepsi, daca si o echipa ca Sepsi e peste Dinamo, e clara treaba. Un club precum Dinamo e obligatoriu sa aiba un buget de minim 10 milioane euro , daca vrei sa speri la campionat, daca nu vrei, faci ca negoita, cumperi liberi de contract, jucatori ce nu au mai jucat de 1 an si speri sa ai noroc, eh, norocul ti-l mai si faci aducand jucatori valorosi, experimentati nu toti refuzatii.

mosvasile
mosvasile  •  16 Septembrie 2018, 19:53

Domnu' Calinescu!Sunteti de-a dreptul induiosator, cu Miriutza ala!Ca sa ne facem o idee de cat de "antrenor"era guralivul ala,sa revedem cu ochii mintii derby-ul cu fcsb-un fcsb in avarie,fara Pintilii-unde practic a fost pierduta calificarea in play-off!In min.80-la 2-0 pentru Dinamo-a scos jucatorii care tineau mijlocul,bagand...atacanti!Cine sa le puna mingi acelor atacanti?Cine sa stea in fata apararii?Plus caracterul lui duplicitar!Si paznicul de la stadion-care a vazut atatea antrenamente la viata lui-ar fi fost mai bun!Mult timp de aici incolo va detine "titlul" de cel mai neinspirat antrenor care a stat vreodata pe banca lui Dinamo!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close