FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo, transfer de la CFR Cluj » Cătălin Itu a semnat + „câinii” vor și un atacant italian

Cătălin Itu a fost împrumutat de CFR Cluj la Dinamo. Foto: imago
Cătălin Itu a fost împrumutat de CFR Cluj la Dinamo. Foto: imago

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 14:21 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 21:24

Dinamo a anunțat astăzi, prin vocea președintelui Iuliu Mureșan, că mijlocașul central Cătălin Itu, triplu campion cu CFR Cluj, va evolua sub formă de împrumut în Ștefan cel Mare. Al optulea transfer efectuat de „câini” după ridicarea restricției.

UPDATE 21:10 » CFR a anunțat împrumutul ui Itu

CFR Cluj a anunțat oficial împrumutul mijlocașului Cătălin Itu la Dinamo până la sfârșitul acestui sezon.

„Cluburile CFR 1907 Cluj și FC DINAMO BUCURESTI au ajuns la o înțelegere privind împrumutul jucătorului Cătălin Itu! Astfel, mijlocașul nostru va evolua până la finalul acestui sezon la formația din Ștefan cel Mare. Mult succes, Cătălin!", a transmis clubul „feroviar” pe pagina sa de facebook.

🆕 Cluburile CFR 1907 Cluj și FC DINAMO BUCURESTI au ajuns la o înțelegere privind împrumutul jucătorului Cătălin...

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Luni, 6 septembrie 2021

UPDATE 15:25 Vine și Pietro Iemmello? 

Dinamo încearcă să mai transfere un vârf. Pietro Iemmello (29 de ani), de la Frosinone, Serie B, se află în atenția „câinilor”, spun sursele GSP.ro

„Încercăm să mai aducem, pe ultima sută de metri, un atacant din Italia. Încă nu am semnat cu el.Îl luăm, sub formă de împrumut, de la un club care îi plătește partea salarială. A dat goluri și în Serie A, și în Serie B. Acum, joacă în Serie B”, a spus Iuliu Mureșan, conform Fanatik.

Fotbalist cu 7 goluri în 33 de meciuri în Serie A, unde a jucat pentru Sassuolo și Benevento. În Serie B înscris de 35 de ori în 114 partide.

Dinamo, încă o mutare importantă » Transferul #8: un triplu campion cu CFR Cluj

Cătălin Itu, 21 de ani, cotat de Transfermarkt la 1 milion de euro, a jucat puțin în acest sezon, iar șansele ca el să prindă mai des echipa sub comanda lui Dan Petrescu erau tot mici. Astfel, „feroviarii” s-au gândit să-l împrumute în Liga 1 pe Itu, iar Dinamo n-a ratat șansa de a pune mâna pe jucătorul cu 3 titluri în Gruia.

Iuliu Mureșan confirmă mutarea lui Itu la Dinamo

Itu Cătălin, de la CFR, vine împrumut. Eu am vrut să aduc numai jucători pe care îi cunosc și pe care i-am văzut cu ochii mei, că n-a fost timp, în patru-cinci zile, de când s-au deblocat transferurile, să studiem jucători de afară, pe care nu-i cunosc.

Și, atunci, prefer să aduc jucători care au jucat în România sau care chiar i-am avut la CFR sau care au jucat la Dinamo și așa mai departe. Acesta a fost principiul pentru a scade riscul de greșeală”, a mărturisit Iuliu Mureșan, potrivit sursei citate. 

7 goluriîn 66 de meciuri jucate în toate competițiile a reușit Itu la CFR Cluj

Dinamo, transfer de la CFR Cluj » Cătălin Itu a semnat + „câinii” vor și un atacant italian
Cătălin Itu va fi împrumutat la Dinamo / foto: GSP

Dinamo și-a făcut comando pentru salvare

„Câinii” au făcut 7 achiziții într-o săptămână și vor să înceapă ascensiunea în clasament chiar de la următorul meci, Derby-ul cu FCSB de duminică. 

Dinamo începe să arate a echipă. Deocamdată, doar pe hârtie. Trupa lui Bonetti, locul 14 în Liga 1, după 7 etape, cu 6 puncte, s-a întărit semnificativ în ultimele zile, după ce roș-albii au primit „verde” la transferuri. 

De azi, tehnicianul italian are la dispoziție șapte fotbaliști noi pe care va încerca să-i integreze rapid în această săptămână pentru a alinia o formulă câte de cât competitivă la Derby De România, programat duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională. 

Nou-veniții sunt portarul bulgar Plamen Iliev (29 de ani), fundașii Constantin Nica (28 de ani) și Răzvan Popa (24 de ani), mijlocașii Gabriel Torje (31 de ani), Cosmin Matei (29 de ani), Cătălin Carp (27 de ani) și atacantul macedonean Mirko Ivanovski (31 de ani). 

Toți ajunși în Ștefan cel Mare din postura de jucători liberi de contract. Fanii DDB speră ca favoriții lor să întrerupă seria de patru înfrângeri la rând, fără gol marcat. Rămâne de văzut însă câți dintre aceștia vor fi pregătiți. 

VIDEO Dinamo și-a prezentat transferurile ca în vremurile bune: „Nu ne oprim aici! El va fi dirijorul”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO Deian Sorescu, petrecere cu manele și semne obscene: „Spune-mi Messi sau Ronaldo, într-un an îmi iau un Lambo”

EXCLUSIV „Ai pile, furi tortul și «te râzi» de proști” » Cine este de fapt administratorul judiciar de la Dinamo: jocuri de culise pe axa Zăvăleanu-Dâncu-Burleanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
dd.x
dd.x  •  07 Septembrie 2021, 10:25

"Președintele Mureșan anunțase ieri că va fi împrumutat pentru un sezon și atacantul italian Pietro Iemmello, 29 de ani, de la Frosinone. Totuși, venirea atacantului care a jucat în trecut și pentru Sassuolo, în Serie A, unde a strâns 17 partide și 5 goluri, a picat în ultimele ore de mercato. "

mehighms
mehighms  •  07 Septembrie 2021, 08:25
Postat de creeperno999 pe 06 Septembrie 2021, 22:40

Platim cu bani din drepturi tv, sponsori, bilete si DDB. Daca apare o luna de restante, automat faliment. Practic, Dinamo este, in acest moment, cel mai sigur club din liga 1 in privinta salariilor.

:))))))))))))))))00

amadeus2021
amadeus2021  •  07 Septembrie 2021, 07:08
Postat de flosud97 pe 06 Septembrie 2021, 22:21

Sa ma ierte fanii dinamovisti, dar cu ce naiba vor plati jucatorii, daca deabia aveau bani inainte pentru aia tineri, cred ça astia de au venit vor salarii mai mari, nu vor juca pe ochi frumosi,

În momentul de față, este clar ca cineva finanțează echipa și va apărea explicit după ce planul de reorganizare va fi aprobat. Mureșan și Zabaleanu nu se băgau se semneze contracte dacă nu aveau un "spate". În plus, cum s a ridicat interdicția la transferuri, așa brusc? Aviz celor care tot o dau pe Dinamo muribunda, Dinamo își revine curând!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează