FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo caută antrenor » Fernando Morientes a fost propus "cîinilor"!

Fernando Morientes, alături de Rafa Benitez într-o conferinţă de presă la Liverpool
Fernando Morientes, alături de Rafa Benitez într-o conferinţă de presă la Liverpool

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 10 iunie 2011 11:09

Ioan Andone va discuta în această dupăamiază cu acţionarii clubului pentru încetarea contractului pe cale amiabilă. Şefii spun că nu vor să renunţe la tehnician, dar aici este un joc dublu, fiindcă acela care cedează trebuie să plătească nişte bani drept despăgubire pentru încheierea înainte de termen a relaţiei.

Dacă plecarea lui Andone se va materializa, în primă instanţă va rămîne ca principal Liviu Ciobotariu. În paralel, conducătorii vor demara discuţii concrete pentru a întări stafful tehnic. Pînă şi Fernando Morientes, 35 de ani, fostul star al lui Real Madrid, a fost propus ca antrenor! Acesta a mai evoluat în cariera sa la AS Monaco, Liverpool, Valencia şi Marseille.

Pe lista dinamoviştilor se mai află nume precum Jose Gomes (secundul lui Jesualdo Ferreira la Panathinaikos), italienii Maurizio Trombetta, Nicolo Napoli şi Cristiano Bergodi, precum şi românii Cosmin Contra şi Tibor Selymeş. Acesta din urmă a declarat însă în repetate rînduri că nu vrea să părăsească Astra Ploieşti, formaţie ce şi-a propus participarea în cupele europene.

"SĂGEATĂ", LÎNGĂ BOLONI
Marius Niculae (30 de ani) ar putea evolua şi în sezonul viitor în Grecia, dar nu la Kavala, unde a avut evoluţii apreciate în primăvară, ci la PAOK Salonic, formaţie antrenată de Ladislau Boloni. Dinamo cere 500.000 de euro pentru transferul lui "Săgeată".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
sandelworld
sandelworld  •  10 Iunie 2011, 15:40

imi place Maurizio Trombetta la dinamooo :)

catabanu
catabanu  •  10 Iunie 2011, 15:12

ce tot comenteaza pasarile ? au si ei un pui de antrenor care trebuie sa cunune si sa boteze ca sa isi faca echipa,apropos aveti atatea participari in CL ca si dinamo asa ca ciocu !!!!! in plus toate dar toate performantele voastre sunt legate de dinamovisti,soarele ,partidul si ciocanul inintwe

46rossi
46rossi  •  10 Iunie 2011, 14:12

:)))))))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează