FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ce-a rămas după rușine » Ahmed Bani e singura bilă albă într-un sezon negru, cu O SINGURĂ VICTORIE în deplasare!

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2020 09:00

DINAMO. Dusan Uhrin l-a lăudat pe puștiul de 17 ani Ahmed Bani, debutant în meciurile oficiale pentru „câini”.

  • Oficial, Dinamo nu s-a revitalizat nici după victoria din Derby de România. 
  • Oficial, Dinamo a încheiat rușinos un sezon regulat negru, în care a fost ultima - alături de Hermannstadt - în clasamentul meciurilor în deplasare: o victorie, două remize, 10 eșecuri, golaveraj 12-29! 

Dusan Uhrin a fost afectat la finalul eșecului de la Mediaș, 0-1 cu Gaz Metan. Deja dinamoviștii interpretează in corpore același hit: "Ne pare rău de campionat, o să încercăm să câștigăm play-out-ul și vrem să câștigăm Cupa României".

Ahmed Bani, în atenția lui AS Roma

În weekend, în prima confruntare din play-out, "câinii" au meci acasă cu Clinceni, tocmai adversara din sferturile competiției pe care bucureștenii vor să o cucerească. După înfrângerea de la Mediaș, Uhrin a fost supărat pe jucătorii săi, dar a ținut să menționeze că l-a mulțumit doar unul singur. Tocmai Ahmed Bani, puștiul de 17 ani promovat la prima echipă, debutant în Liga 1. Mijlocașul de 1,74 metri a evoluat 66 de minute în Ardeal, iar Dusan i-a mai promis evoluții în play-out.

Tânărul jucător a avut prestații bune și-n cantonamentul iberic, când a fost lăudat de ceh. Puștiul a fost în urmă cu doi ani în atenția celor de la AS Roma, a fost acolo la câteva sesiuni de antrenamente. Italienii îl monitorizează în continuare, cel puțin așa i-au transmis copilului la plecare.

„Niciodată la Steaua"

Andrei Ahmed Mustafa Bani, româno-iordanian, este fiul impresarului Akram, cel care are conexiuni multiple în privința transferurilor în lumea arabă. Printre alții, l-a dus acolo pe Victor Pițurcă, la Al-Ittihad. Ahmed este crescut la academia dinamovistă și se declară "câine roșu" pe viață.

„Mi-aș dori să devin titular în «haită», să câștig un trofeu, apoi, dacă voi fi bun, după multă muncă, să joc într-un campionat din străinătate. Normal, ar fi frumos să joc în derby-uri, să iau un campionat. Niciodată nu aș merge la Steaua, la FCSB, eu sunt «câine roșu» pe viață și vreau să ofer multe momente frumoase celor mai minunați suporteri, dinamoviștii", a mărturisit Bani.

Ioan Andone, dezvăluiri în exclusivitate: "Negoiță mai are să-mi dea 150.000 de euro! Nu știu dacă m-a curățat Mutu cu Contra de la Dinamo"

2meciuri mai strânsese mijlocașul în lotul de 18 al "câinilor" până la debutul de la Mediaș: partidele cu Botoșani (0-1) și cu FCSB (2-1)

4selecții are Bani la naționala U16 a României

PROGRAM PLAY-OUT // Cu cine joacă Dinamo și Viitorul în prima etapă + cum arată clasamentul după înjumătățirea punctelor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
103798407052226
 •  25 Februarie 2020, 16:54
Postat de maccarone707 pe 25 Februarie 2020, 13:38

gigistul nu se trezeste niciodata, nici macar dimineata, la el viata e compusa din doua bucurii: trolatul pe ghesepe si sticlele de bautura

in schimb cand zombiesii se trezesc se aduna sa sarbatoreasca cea mai mare performanta din istoria clubului-incendierea peluzei sud din ghencea si coregrafia cearceafurilor puse la uscat pe stadion !

synystergates
synystergates  •  25 Februarie 2020, 15:22
Postat de maccarone707 pe 25 Februarie 2020, 13:38

gigistul nu se trezeste niciodata, nici macar dimineata, la el viata e compusa din doua bucurii: trolatul pe ghesepe si sticlele de bautura

Daca-r fi troll ar fi bine, dar nu e... Asta e ceea ce cred ei, tot ceea ce au in cap.

maccarone707
maccarone707  •  25 Februarie 2020, 13:38
Postat de synystergates pe 25 Februarie 2020, 13:32

Si cand te-ai trezit, era dimineata. Ai visat cumva ca FC FC FC SRL a luat si campionatul?

gigistul nu se trezeste niciodata, nici macar dimineata, la el viata e compusa din doua bucurii: trolatul pe ghesepe si sticlele de bautura

Vezi toate comentariile (13)
Comentează