FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-3

DINAMO - CFR CLUJ 0-3 // George Țucudean vrea Dinamo în play-off: "Este dificil să câștigi aici"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 21:52

Dinamo a pierdut în fața campioanei CFR Cluj, scor 0-3. George Țucudean a marcat în poarta fostei sale formații, dar speră să se reîntâlnească în play-off.

"Nu mi-am propus un număr de goluri, vreau doar să marchez mai mult de la an la an. E un rezultat meritat, chiar dacă am avut puțin noroc la golul marcat de Păun.

Este dificil să câștigi aici, chiar dacă Dinamo trece printr-o perioadă mai dificilă. Îmi pare rău pentru Dinamo. Cu două victorii ar avea șanse la play-off, dar trebuie să le și obțină. Mă bucur mereu să revin aici. Ei știu ce au de făcut. Au valoare, dar le trebuie mai multă încredere.

Mă bucur că nea Mircea Rednic m-a comparat cu Cămătaru. Este normal ca atunci când preiei din mers o echipă să ai niște probleme. Cred că după pauza asta competițională o va scoate la capăt", a declarat Țucudean la TV Telekom Sport.

"Am avut și șansa în ultimul timp de a juca înaintea Stelei. Vom fi liniștiți abia când se vor încurca ei"George Țucudean

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Cronica unei noi umilințe! Dinamo pierde la scor de neprezentare cu CFR CLuj. Clasamentul ACTUALIZAT

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează