FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-3

DINAMO - CFR CLUJ 0-3 / Probleme mari pentru Tade! Rednic e gata să renunțe la el: "Eu nu vreau așa"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 09:09

Gregory Tade abia a venit la Dinamo, dar e foarte aproape să-i părăsească pe "câini". Atacantul francez în vârstă de 32 de ani s-a accidentat și va lipsi o bună bucată de vreme.

”E un jucător pe care nu am plătit nimic şi nici nu o să dăm niciun ban. El a avut o accidentare la meciul amical cu Chiajna, i s-a făcut un RMN. Regret că nu am făcut înainte. Şi s-a constatat că are o leziune de menisc. Normal, trebuie să se opereze.

Poţi să te antrenezi, poţi să joci cu asta, dar rişti să se inflameze. Poţi să joci trei meciuri şi să stai o lună. Eu nu vreau aşa. Eu am încercat, pentru că eu cred că aveam nevoie şi cred că putea să ajute echipa. Uite că a avut ghinion”, a spus Mircea Rednic în conferinţa de presă de la finalul meciului de ieri.

Tade a venit la Dinamo la începutul lunii noiembrie și a semnat cu roș-albii până în vara lui 2020. Salariul său lunar e de 6.000 de euro.

Cel mai probabil divorțul dintre Tade și Dinamo se va produce în următoarele ore. Întrebat în cursul zilei de astăzi despre acest subiect, Mircea Rednic a avut un răspuns scurt: "M-ați omorât cu întrebările astea".

 

450.000 €este cota de transfer a lui Tade pe transfermarkt.de

Citește și:

Mari bătăi de cap pentru Rednic! Cel mai important jucător s-a rupt și e OUT până la finalul anului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  05 Decembrie 2018, 19:43

Un alt transfer de marca facut de RedMic

Vezi toate comentariile (1)
Comentează