FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-3

DINAMO - CFR CLUJ 0-3 / Toni Conceicao, adeptul amânării ultimelor etape din 2018: "Federația sau Liga să decidă asta"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 21:48

Dinamo a pierdut în fața campioanei CFR Cluj, scor 0-3. Toni Conceicao, tehnicianul "feroviarilor", consideră că temperaturile de afară și starea gazonului pot pune în pericol sănătatea jucătorilor.

"A fost un meci greu, dar e bine că am câştigat. Cred că Dinamo are jucători buni, cred că jucătorii au valoare, dar nu ştiu ce se întâmplă, asta e situaţia. Vremea a pus probleme. Nu ştiu dacă trebuie să se amâne ultima etapă, nu depinde de noi. Federația sau Liga trebuie să decidă asta.

Am pierdut un singur meci în acest sezon, asta mă mulţumeşte, dar trebuie să avem grijă. Sâmbătă va fi foarte greu cu Gaz Metan. Pentru noi e important să păstrăm acest ritm", a declarat Conceicao la TV Telekom Sport.

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Cronica unei noi umilințe! Dinamo pierde la scor de neprezentare cu CFR CLuj. Clasamentul ACTUALIZAT

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează