FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ce le-a spus Răducioiu jucătorilor lui Dinamo înainte de meciul cu CFR Cluj: „Ce poate fi mai frumos de atât?”

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2022 14:47 / Actualizat sambata, 05 martie 2022 14:48

Florin Răducioiu, team managerul lui Dinamo, a avut un mesaj pentru jucători înainte de meciul din ultima etapă, cu liderul CFR Cluj.

  • CFR Cluj – Dinamo se joacă duminică, de la 17:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport,LookSportPlus și DigiSport.

Oficialul „câinilor” speră ca Dinamo să nu fie afectată de numărul mare de jucători accidentați și le-a transmis jucătorilor să se bucure de partida împotriva campioanei.

Flavius Stoican a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din acest an: „A fost greu de digerat”
DINAMO
Flavius Stoican a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din acest an: „A fost greu de digerat”

VIDEO Ce le-a spus Răducioiu jucătorilor lui Dinamo înainte de meciul cu CFR Cluj

„Ce poate să te stimuleze mai mult decât un meci contra campioanei? E ultimul meci, jucăm contra campionilor. În fotbal am văzut multe, nu se știe niciodată.Avem multe absențe.

Campionatul nostru e altul, începe de săptămâna viitoare. Dar meciul trebuie să fie un stimulent pentru băieți. Trebuie să joace, să-și facă datoria și să nu aibă niciun complex. Ce poate să fie mai frumos decât să joci împotriva celor de la CFR?”, a spus Răducioiu la conferința de presă.

Dinamo, cu mintea la play-out

Dinamo încheie târâș-grăpiș sezonul regulat, mizând totul pe play-out, spre a evita retrogradarea a treia oară la rând. Lui Flavius Stoican îi va lipsi o echipă întreagă pentru deplasarea din Transilvania. În condițiile în care formația suferă din cauza problemelor medicale, staff-ul tehnic al echipei nu-i va forța nici pe jucătorii care și-au revenit, parțial, evitând să-i piardă pentru play-out. În această situație se află Cosmin Matei, Antoni Ivanov și Mirko Ivanovski, fotbaliști ofensivi, care ar putea forța, dar vor fi menajați. 

Mai ales în condițiile în care alți doi jucători de atac, Azankpo și Irobiso, oferă mari semne de întrebare. Internaționalul din Benin nu a transmis nici acum când are de gând să se întoarcă la București, el fiind sub contract cu Dinamo, dar acuzând probleme la spate. Ex-atacantul lui Gaz Metan este amânat de la o săptămână la alta de comisiile FRF, miercuri speră să devină liber de contract, pentru a semna cu „câinii". 

Răzvan Patriche a făcut un RMN, are contractură, nu e grav, însă nici el nu va fi luat în lot pentru partida din Gruia. Va fi menajat pentru a fi apt de joc la startul play-out-ului.

Citește și: 

EXCLUSIV Acuză jocuri de culise: „Trendul la baraj va fi pentru Dinamo”

EXCLUSIV Dinamo nu mai sperie pe nimeni » Un posibil adversar de la baraj e sigur: „Nu este mare diferență”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
pedro_nr1
pedro_nr1  •  06 Martie 2022, 23:46

exact, bine punctat raducioiule, ce e mai frumos decat sa spele pe jos clujul cu catelusii cu un sec 4 -1 !

dodo001
dodo001  •  05 Martie 2022, 23:10
Postat de dvd1 pe 05 Martie 2022, 15:35

stiti ce le-a spus: "baieti sinteti deja retrogradati degeaba jucati", asta le-a spus

Nu sunt retrogradati, vor juca baraj cu U Cluj. Ghici cine va aplauda victoria de la baraj a lui Dinamo? :))

creeperno115
creeperno115  •  05 Martie 2022, 22:36

Le-a zis: ai n-ai mingea dai la poarta!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează