FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo poate primi o nouă lovitură » Chemată de rivală în fața comisiilor FRF: „Plângerea e deja redactată!”

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui FC Voluntari, o va reclama pe Dinamo la comisii. De vină sunt declarațiile date de Andrei Nicolescu, despre o posibilă „prietenie” la meciul câștigat de ilfoveni contra lui Hermannstadt, scor 1-0.
Bogdan Bălănescu, directorul general al lui FC Voluntari, o va reclama pe Dinamo la comisii. De vină sunt declarațiile date de Andrei Nicolescu, despre o posibilă „prietenie” la meciul câștigat de ilfoveni contra lui Hermannstadt, scor 1-0.

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2024 21:37 / Actualizat sambata, 30 martie 2024 23:10

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui FC Voluntari, o va reclama pe Dinamo la Comisii. De vină sunt declarațiile date de Andrei Nicolescu despre o posibilă „prietenie” la meciul câștigat de ilfoveni contra lui Hermannstadt, scor 1-0.

„Câinii” ar putea să aibă probleme și din cauza ieșirii lui Andrei Nicolescu. Administratorul special al grupării din Ștefan cel Mare s-a plâns de desfășurarea meciului FC Voluntari - FC Hermannstadt. Replica a venit din partea lui Bogdan Bălănescu.

Antrenor demis în Superligă » Ultimul eșec i-a fost fatal
CONCEDIERE
Antrenor demis în Superligă » Ultimul eșec i-a fost fatal

Dinamo, chemată de Voluntari în fața comisiilor: „Plângerea e deja redactată!”

„Eu nu știu în ce calitate a vorbit domnul Nicolescu. De patron sau de administrator special? Dacă era de patron, nu i-aș fi răspuns, nu eram de rangul dumnealui.

Nu cred că gustul amar îl are din cauza meciului nostru cu Hermannstadt. Trecând mai departe, la lipsa de ritm și agresivitate, dânsul cred că vine din Premier League. Nu știu dacă aș putea să îi dau anumite cifre, dar să arunci cu noroi în munca unor băieți, în onoarea clubului, e greșit.

Știți foarte bine că de 3 ani și jumătate, de când sunt la Voluntari, n-a existat nicio suspiciune despre modul în care ne-am apărat șansele.

Să faci asemenea acuzații, să muți atenția de la problemele pe care Dinamo le are, la alt meci, mi se pare extrem de grav. Sunt convins că în fața Comisiei de Disciplină va aduce toate probele pe care le are. Nu pot decât să îmi exprim uimirea.

Normal că îi chemăm la Comisie, nu se pune problema. Plângerea noastră este deja redactată, luni va fi trimisă Comisiei”, a spus Bogdan Bălănescu, la Prima Sport.

Ce a spus Andrei Nicolescu, după Voluntari - Hermannstadt

Partida de la Voluntari mi-a lăsat un gust amar. Nu am văzut intensitate. A lipsit total intensitatea într-un moment în care se joacă într-o anumită viteză fotbalul. Mă gândeam că prieteniile din fotbal au dispărut, dar se pare că m-am înşelat
- Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

VIDEO. Directorul Gazetei Sporturilor, despre sancțiunile primite de Dinamo și UTA: „La Dinamo, publicul joacă un rol important, mie mi se pare o decizie exagerată”

Citește și alte știri din Superligă:

Răspunsul lui Andrei Nicolescu, când a fost întrebat dacă Dinamo se mai poate salva de la retrogradare
Dinamo
Răspunsul lui Andrei Nicolescu, când a fost întrebat dacă Dinamo se mai poate salva de la retrogradare
Jayson Papeau râde de rivalul de la FCSB: „E bun, dar nu mi-a pus probleme”
RAPID
Jayson Papeau râde de rivalul de la FCSB: „E bun, dar nu mi-a pus probleme”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
Zeama.de.varza
Zeama.de.varza  •  01 Aprilie 2024, 15:04

Pana la urma Nicolescu are dreptate! ... Atitudinea lui Hermanstadt reinvie vechea cooperativa! .... Cand Hermanstadt a jucat fotbal si a batut-o pe Dinamo a fost bine da, pentru multi ticalosi de pe-aici! Acum cand Hermanstadt a uitat subit fotbalul cu Voluntariul, acum tot Dinamo trebuie chemata la comisii!??...Ba, prapaditilor pai voi daca nu ati baut gaz accidental, atunci sunteti pacienti de psihitrie!

The.Silence.Of.The.Lambs
The.Silence.Of.The.Lambs  •  01 Aprilie 2024, 06:01

In fond ce a făcut Dinamo așa de rău comentând un blat E-VI-DENT între Hermanstadt și Voluntari, dar greu de probat!??..... Pe asta se bazează și Voluntari când s-au plâns la comisii. Dar comisiile ar trebui sa fie oarbe, nu proaste! Dar din păcate la noi așa e! Voluntari mai bine ne-ar explica cum dracului ca I echipă care mânca norii etapa trecută, Hermanstadt a reușit performanța în meciul cu ei să se încalțe invers și să atace mereu napustindu-se în apărare! Atât! .... Daca nu Voluntari, atunci măcar comisiile sa ne explice, ca să înțelegem și noi ăștilalți, nu numai gigiștii îdi.oti care s-au luminat din prima, care este valoarea lui Hermanstadt, aia din meciul cu Dinamo pe care i-am urcat pe garduri cu ajutorul arbitrilor sau asta din meciul cu Voluntari când au atacat tot meciul cu spatele și au încercat mereu să înscrie în propria poartă! Adică ce competiție sportivă corectă mai e asta!???.... Bine, daca "Nea Gigi" lua aceași atitudine ca Nicolescu, "marea masă" de suporteri cu glanda mare de neam prost și cu degete opozabile s-ar fi declarat entuziasmată de adâncimea gândirii gigiste și de corectitudinea celor afirmate! Când omul e pro.st nu poate fi și logic, cu doar și mai pro.st și să aprobe entuziast un blat absolut evident.

florin44
florin44  •  31 Martie 2024, 21:36

Dar de Dinamo cand se ocupa Nicolescu asta? Mai mult e interesat de problemele altora, de cum joaca ala sau ala, de ce nu se da ala la o parte ca sa-i faca loc lui Dinamo, de ce jaoca ala bine si alalalt mai putin bine... Daca s-ar uita in curtea lui si ar gasi remedii pentru evolutiile slabe ale echipei pe care cica o conduce, o coordoneaza spre noi si "remarcabile succese", poate, poate o mai salta un pic in clasament pentru ca altfel niciodata nu se va atarna harta in cui cu... Sud-ul sus!?!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează