FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo chiar e de play-out! » De ce "câinii" nu merită să se califice în TOP 6 echipe din Liga 1

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 08 februarie 2018 15:33

"Câinii" sunt pe un mare minus în privința rezultatelor directe cu formațiile din Top 6 din prezent. 

Trei finale pentru play-off. Astfel anunță dinamoviștii în mesajele pentru propriii suporteri programul meciurilor cu Chiajna, cu FCSB și cu Astra.

Zilnic, fotbaliștii încearcă să insufle optimism fanilor și promit să scape de locul 7, de play-out, pe care-l ocupă, cu o singură întrerupere, din luna septembrie a anului trecut. S-au strâns 5 luni de când Dinamo a pus monopol pe această poziție, considerată rușinoasă de către jucători în intervențiile lor media.

Important în perspectiva finalului incendiar de sezon regulat este că în situația în care două sau mai multe echipe sunt la egalitate de puncte după ultima etapă, atunci principalul criteriu de departajare sunt rezultatele directe.

1-4-5 cu Top 6

Acolo unde Dinamo stă foarte prost, momentan. În cel mai bun caz, mai poate recupera cu Astra, care ar putea conta, în ultima etapă, fiindcă în privința FCSB-ului nu există o confruntare directă între cele două rivale.

Roș-albii au doar o singură victorie în 10 meciuri cu formațiile din Top 6! Iar în duelurile directe cu Poli Iași (locul 8), și ea o contracandidată la play-off, cu două puncte în spatele "câinilor", există egalitate perfectă, 1-2 și 2-1.

"Câinii" au cele mai puține victorii dintre formațiile clasate pe primele 8 locuri, oricare dintre adversarele pentru play-off stau mai bine la acest capitol!

În perspectiva ultimelor runde, fiecare dintre candidate depinde doar de ea însăși ca să ajungă în top 6 în primăvară, Dinamo fiind în luptă directă cu Astra, Botoșani, Viitorul și Poli Iași. În confruntările cu formațiile ce sunt acum în play-off, Dinamo are un succes, 4 remize și 5 eșecuri.

  • 0-1 / 0-2 cu CFR Cluj
  • 0-1 cu FCSB
  • 2-2 / 2-2 cu Craiova
  • 1-1 cu Astra
  • 0-1 / 0-0 cu FC Botoșani
  • 1-0 / 0-4 cu Viitorul.

6 goluri
au marcat dinamoviștii în cele 10 dueluri cu formațiile din Top 6, încasând în schimb 13 goluri

19 punctea strâns Miriuță ca antrenor al "câinilor" în 13 etape: 5 victorii, 4 remize și 4 eșecuri, golaveraj 18-14

16 punctea strâns Contra ca antrenor al "câinilor" în 10 etape: 5 victorii, o remiză și 4 înfrângeri, golaveraj 15-10

5 meciuri
consecutive fără eșec au bifat dinamoviștii în Liga 1, de la ultima înfrângere, 0-2 cu CFR Cluj: succese cu Iași, Sepsi și Voluntari, remize cu Timișoara și cu Craiova

"Șefii ne-au încurajat, ne-au zis să intrăm în play-off și apoi vom vedea. O victorie cu Chiajna, apoi încă una cu Steaua ne-ar duce sigur în play-off, dar fără acestea două nu știu dacă ar fi posibil"
Mihai Popescu, fundaș Dinamo

"Vom fi în play-off, dar e vital să câştigăm la Chiajna, unde e foarte greu, pentru că e şi teren sintetic. Șansele nu s-au diminuat după ultima etapă, pentru că nici ceilalţi nu au câştigat"
Vasile Miriuță, antrenor Dinamo

"Trebuie să luptăm s-o ducem pe Dinamo în play-off, trebuie să ne gândim la renumele și istoria clubului, la suporterii noștri"
Antun Palici, mijlocaș Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
1451492744916620
Smart's Alexandru Donici  •  09 Februarie 2018, 12:44

FC PIPERA (***)- FC RINAMO (DINAMO) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104267036963809
Costi Costica  •  09 Februarie 2018, 10:42

se comenteaza pt. ca e marele dusman a ciobanului daca negoita nu da bani asta nu inseamna ca fcsb trebuie sa bata pe toti hu

catalin.palcu
catalin.palcu  •  09 Februarie 2018, 08:46
Postat de dinamo_fan pe 08 Februarie 2018, 15:51

"Acolo unde Dinamo stă foarte prost, momentan. În cel mai bun caz, mai poate recupera cu Astra, care ar putea conta, în ultima etapă, fiindcă în privința Stelei nu există o confruntare directă între cele două rivale."............................... bai 4 clase, stai jos, 4 ! cum ii angajati ma pe astia ? platesc in natura scaunul din redactie ?

Si eu am crezut ca nu am citit bine. Inca nu m-am trezit bine si am crezut ca visez. Ce sa mai comentam nivelul jurnalismului spotiv din Romania cand ei nu stiu ca in 2 saptamani joaca Dinamo cu FCSB ? Ieri aveau un articol in care scriau ca pt prima oara in istorie Dinamo are emotii pt calificarea in playoff. In fine , sunt sanse sa depasim atat Astra cat si FCSB la meciurile directe , cu oltenii suntem la egalitate perfecta, Iar botosanenii ne-au luat 4 puncte intr-adevar dar au fost mult sub Dinamo si in meciul tur si in retur.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează
Close