FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHINDIA 4-1

DINAMO - CHINDIA 4-1 // NOTE GSP: 5 dinamoviști au ieșit în evidență în victoria care îi readuce pe „câini” în lupta pentru play-off

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2019 08:48

Dinamo s-a impus miercuri seara în fața Chindiei Târgoviște, scor 4-1, „câinii” apropiindu-se din nou la două puncte de zona locurilor de play-off.

Roș-albii au făcut aseară o partidă solidă, excelând în special într-o repriză secundă în care au înscris de nu mai puțin de 3 ori. 

Cinci dinamoviști au fost în mare formă aseară, doi dintre remarcații meciului, Gabriel Moura și Ricardo Grigore, fiind jucători care la un moment dat fuseseră trași pe linie moartă . 

Fundașul dreapta  Moura a făcut un meci foarte bun, fiind cel mai sigur fundaș din apărarea dinamovistă. Brazilianul a primit nota 7, aceeași cu care a fost notat și Ricardo Grigore, autorul golului secund al roș-albilor. 

Nistor, Sorescu și Perovic, ultimul cu un nou gol reușit, au fost alți jucători care au dus greul contra Chindiei. Toți trei au primit nota 7. 

Repetenții partidei vin din tabăra lui Viorel Moldovan: fundașii Neciu și Pițian au oprimit nota 3, în timp ce goalkeeper-ul Aioani, ajuns titular la naționala U21, a încasat nota 4. 

Vezi și: 

VIDEO Dan Nistor pune presiune pe șefi: „Dacă ei așa cred, să fie sănătoși. Vedem în decembrie ce urmează” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  06 Decembrie 2019, 08:59
Postat de sasesase pe 05 Decembrie 2019, 19:48

A fost omenie cu costobocul. Lăsați vrăjeală!

Mai omenie ca in meciul cu fcsb,cand cel putin doi jucatori ai"costobocului",erau pe...invers?

 •  06 Decembrie 2019, 00:58
Postat de sasesase pe 05 Decembrie 2019, 19:48

A fost omenie cu costobocul. Lăsați vrăjeală!

Bai gigiștilor dsr voi sunteti prosti rău! Si telecomandati!

sasesase
sasesase  •  05 Decembrie 2019, 19:48

A fost omenie cu costobocul. Lăsați vrăjeală!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează