FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHINDIA

DINAMO - CHINDIA // Interviu cu Laurențiu Corbu: „Sunt speriat de coronavirus, nu de Dinamo”

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2020 16:55

Laurențiu Corbu, 25 de ani, actualul jucător al Chindiei, este mai îngrijorat de epidemia ce a stârnit panică în țară și-n Europa decât de confruntarea cu fosta sa echipă.

  • Dinamo - Chindia Târgoviște se joacă luni, 16 martie, de la ora 20:30. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

- Laurențiu, te vei lupta lunea viitoare cu Dinamo, tu despărțindu-te de club după ce n-ai mai fost în planurile echipei la finalul cantonamentului de la Marbella. Ce așteptări aveți, tu și Chindia, de la această confruntare?
- În primul rând, vom trata meciul cu maximă seriozitate. Și fără nicio teamă! De ce să ne fie frică? Pentru mine e un meci normal, avem nevoie de puncte indiferent cu cine am juca.

- Nu ți-e teamă de cineva anume de la Dinamo, de vreun jucător? Mai ales că-i cunoști bine. 
- Nu, nu ne sperie nimeni. În play-out toate echipele sunt la același nivel. Adică oricine poate termina pe prima poziție din play-out, oricine poate fi la retrogradare. 

- Cine ar putea face diferența de la Dinamo? 
- Sincer, îmi place mult de Lăzărică, Valentin chiar poate face diferența. El e genul de jucător care poate rezolva meciul. 

- Crezi că o să vă bateți direct cu „câinii" pentru evitarea retrogradării?
- Nu știu dacă se va ajunge la asta, dar nu ne gândim că vom fi noi, de la Chindia, acolo, jos, pe finalul sezonului.

„Am limitat ieșirile în oraș"

- E bine sau rău că se va juca fără spectatori meciul de pe arena din Ștefan cel Mare? 
- Că și veneau mulți spectatori... Niciodată cei de la Dinamo n-au evoluat cu mulți fani la partidele „normale" de acasă. Erau o mie de oameni maximum la un meci. Pentru noi, sincer, era mai bine dacă erau lăsați spectatorii să vină la stadion, fiindcă ar fi venit cel puțin o mie de la Târgoviște, creau o emulație deosebită. 

- Te sperie epidemia de coronavirus?
- Este ceva în neregulă, nu stăpânesc prea mult subiectul. Dar mă sperie! Sau hai să zicem că sunt îngrijorat, am început împreună cu familia să ieșim mai rar în oraș, să limităm ieșirile în zone aglomerate, mall-uri, magazine, parcuri. Acum, vorbind cu tine, îmi dau seama că da, sunt speriat, sunt destul de multe decese, văd că nu se descoperă un antidot, să ne ferească Dumnezeu să escaladeze situația la noi. 

- Colegul tău Andrei Pițian a spus că el se cunoaște cu un om din județul Gorj afectat de coronavirus și că a discutat cu el, afirmând „e posibil să avem și noi virusul și să nu știm"
- Da, am vorbit și noi cu el după acea afirmație, dar ne-a comunicat că n-a intrat în contact direct cu respectivul, ci doar au vorbit la telefon. Atât. 

„N-aș semna acum pentru doar o remiză"

- Până la urmă, vă ajută degringolada de la Dinamo sau era mai bine să-i prindeți înainte de schimbarea antrenorului? 
- Nu ai de unde să știi. Nu știu ce se poate schimba la Dinamo într-o săptămână, indiferent cine ar veni. Nu știu cât timp are să schimbe.

- Dacă ți-ar spune cineva acum: „Vrei să se termine remiză, iei totuși un punct în deplasare cu Dinamo!", ai fi de acord?
- Nu! Și noi suntem într-o situație grea, e drept, dar nu aș accepta doar un punct. Să fie clar, noi vrem 3 puncte, fiindcă ne-ar ajuta foarte mult. 

- Te miră situația de acum de la Dinamo ori e normală pentru tine? 
- Play-out-ul a creat dezechilibru și supărare. Restul? E problema celor de acolo. N-am nicio revanșă de luat, eu îmi văd de jocul meu și atât. Mă felicit că am ales Chindia luna trecută, situația e OK la echipă, sunt oameni care te ajută, domnul președinte, Mister Moldovan, credem în noi și ne putem salva de la retrogradare.

„Dacă voi da gol sau vreun assist, voi fi foarte bucuros, în primul rând fiindcă mi-aș ajuta echipa, nu de revanșă. Mi-ar plăcea să contribui la un rezultat pozitiv" - Laurențiu Corbu, fundaș Chindia

3 partidea strâns Corbu ca integralist la Chindia, de când s-a transferat acolo, din 4 posibile, cu FCSB (1-1), cu Hermannstadt (0-1) și cu Sepsi (1-1)

18 meciuria adunat Laurențiu în tricoul lui Dinamo în actuala ediție

VEZI ȘI:

DINAMO // FOTO Florin Prunea, în echipamentul lui Poli Iași la cumpărături, la 3 zile după eșecul din Copou: „Afară cu bufonul ăsta!” » EXCLUSIV Reacția acestuia: „Chiar atât de tâmpiți suntem?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
creeperno999
creeperno999  •  10 Martie 2020, 23:01

Eu sunt speriat de fata ta :))

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  10 Martie 2020, 21:32

normal ca te vei bucura ,ca pe dinamo *** asa de bine ai jucat ptr. ei ! te-a adunat de pe drumuri si acum te dai rotund !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează