FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - CHINDIA

DINAMO - CHINDIA. EXCLUSIV Oficialul echipei reacționează după apariția cazurilor de COVID-19: „Nici nu vreau să mă gândesc ce urmează”

6 jucători din cadrul echipei Dinamo au fost depistați pozitiv cu coronavirus, iar partida din această seară cu Chindia Târgoviște va fi amânată.
6 jucători din cadrul echipei Dinamo au fost depistați pozitiv cu coronavirus, iar partida din această seară cu Chindia Târgoviște va fi amânată.

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 11:09 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 01:55

DINAMO - CHINDIA. 6 jucători de la Dinamo au fost depistați pozitiv cu coronavirus, iar partida din această seară cu Chindia Târgoviște va fi amânată.

Marcel Ghergu, președintele dâmbovițenilor, a reacționat pentru GSP.ro după auzul veștii că șase fotbaliști de la Dinamo au fost testați pozitiv cu COVID-19, iar partida de azi nu se va mai disputa. 

„Am citit și eu, dar aștept un răspuns oficial din partea LPF. Sincer, mi-ar părea foarte rău dacă așa este situația. E o situație neplăcută pentru oricine. Când e vorba de sănătate, dispare orice competiție. E o situație delicată în primul rând pentru ei, dar și pentru noi ceilalți. 

Și noi trebuie să fim precauți. Trebuie să facem alt program. Când e vorba de sănătate, nici nu mai încape vorba de alte discuții. E vorba de sănătatea jucătorilor, a familiilor. Nici nu vreau să mă gândesc ce urmează. Vor sta izolați cei de acolo, apoi vor repeta testele. Mă gândesc cu îngrijorare la finalul de sezon. Oricine se poate infecta, chiar nu știu ce să mai spun. Nu e un motiv de bucurie pentru nimeni, indiferent de situația noastră”, a spus Marcel Ghergu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Justin Ștefan, secretar general LPF: „E clar că meciul nu se joacă”

Am fost informați în urmă cu puțin timp de cei de la Dinamo că există 6 jucători depistați pozitiv la ultimul test. Aceștia au intrat în izolare, iar restul au plecat acasă. Toți cei 6 jucători vor reface testul astăzi la o altă clinică.

În cazul în care rezultatele vor fi din nou pozitive, aceștia vor române izolați, iar ceilalți jucători din lot urmează să fie retestați peste 5 zile. E clar că meciul din această seară nu se va mai juca. În acest moment, căutăm o dată să reprogramăm” - Justin Ștefan, secretar general LPF

Situație dificilă pentru Dinamo și Chindia

Astfel, situația devine și mai complicată pentru echipa tocmai preluată de Gigi Mulțescu, dar și pentru Chindia Târgoviște Meciul din această seară va fi amânat, la fel ca și următoarea partidă din campionat, tot contra Chindiei.

Calendarul competițional este extrem de încărcat, astfel că organizatorii competiției vor găsi cu greu date disponibile pentru reprogramarea partidelor. 

DINAMO - CHINDIA. Încă un „șoc” pentru „câini”! 6 jucători, depistați pozitiv cu coronavirus! Ce se întâmplă cu meciul de azi

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a primit lovitura de grație chiar azi. Ce a aflat impresara sâmbătă, 4 decembrie


Comentarii (7)
519390434920818
Foto-video Lucian Ciobanu  •  16 Iulie 2020, 15:52

aici poate fi vorba de amanare a jocurilor ca sa aiba timp multescu sa joace cu ei sa ii cunoasca sa vada si celelalte rezultate....ceva nu pare ok la aceste teste..!??!?!?!?!?

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  16 Iulie 2020, 13:15

Normal ca au COVID, ca parca acum cateva saptamani de zile, "galeria" lui Ripnamo a dat buzna la antrenamente ca sa-i "imbarbateze" pe jucatori inaintea meciului cu "clona" rivala, FCSB. Fraierii astia chiar nu stiu cum sa-si ingroape singuri clubul.

vladutz13
vladutz13  •  16 Iulie 2020, 12:18

Stati sa vedeti in toamna cand incep cupele europene si noi o sa fim tara interzisa de toti....ce o sa se intample? probabil o sa ne excluda din oficiu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează