FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FABULOS! Pablo Cortacero l-a sunat pe Ciprian Marica: „Era fericit, încântat. Mi-a zis că vine la București cu banii”

Pablo Cortacero își pregătește minuțios revenirea în prim plan la Dinamo
Pablo Cortacero își pregătește minuțios revenirea în prim plan la Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 20:52 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 21:34

Pablo Cortacero, dispărut de săptămâni bune din viața lui Dinamo, își pregătește revenirea la București, chiar în perioada în care clubul e măcinat de scandalul de dopaj cu Magaye Gueye în prim plan. 

Informația a fost lansată miercuri seara de fostul internațional Ciprian Marica. Fostul atacant al lui Dinamo, care a mai discutat și în trecut cu Pablo Cortacero, a dezvăluit că afaceristul iberic l-a sunat zilele trecute, informându-l că se întoarce la București cu banii necesari pentru salvarea „câinilor”. Cortacero a promis în mai multe rânduri că va face două măriri de capital în Stefan cel Mare.

Marica: „Cortacero mi-a spus că vine la București și pune Dinamo pe un făgaș normal”

„M-a sunat Pablo Cortacero. Era încântat și fericit. Mi-a spus că vine la București și pune Dinamo pe un făgaș normal. Mi-a spus că a rezolvat problema, că a stat câteva săptămâni la Londra și se întoarce cu banii pentru Dinamo”, a declarat Ciprian Marica, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

În prezent, investitorii spanioli poartă o bătălie în instanță cu oamenii din DDB. Pablo Cortacero și Alex Couto, director general, reclamă faptul că acționarul majoritar, Cortacero, a fost destituit ilegal din funcția de președinte al Consiliului de Administrație, din 27 noiembrie. Tribunalul București a amânat pentru o lună un verdict în procesul dintre Cortacero și DDB, stabilind noul termen pentru 18 martie.

Miza războiului pentru putere la Dinamo 

Dacă Tribunalul București decide că Pablo Cortacero a fost destituit ilegal, acesta va reveni la putere, chiar dacă nu a adus banii promiși, iar tot ce a semnat Constantin Eftimescu în calitate de președinte al CA, printre care noile contracte cu jucătorii, aducerea lu Mario Nicolae și împrumutul primit de la DDB, poate fi declarat nul!

VIDEO Ionuț Negoiță, radiografia celor 8 ani de la Dinamo: „Am preluat un club ca și mort!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

De ce nu are Dinamo stadion? Ionuț Negoiță îl acuză pe Nicolae Badea: „Primea niște spații comerciale! Oamenilor le-a fost frică”

EXCLUSIV Verdict în scandalul cu Magaye Gueye: „A folosit cocaina ca drog recreativ” + se cere reformă la nivel înalt!

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, radiografia celor 8 ani de la Dinamo: „Am preluat un club ca și mort!” » Câți bani a pierdut + ultimatum pentru DDB: „Răbdarea mea are o limită”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
dd_696
dd_696  •  11 Martie 2021, 20:40

maricica sufera de atentie? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

viorica1
viorica1  •  11 Martie 2021, 11:59

Pare ireal, greu de crezut, insa e singura solutie pentru Dinamo. Poate in ceasul al 13-lea se intampla o minune si vin cu banii. Altfel, Dinamo moare, nu mai vine nimeni acum cand s-au multiplicat problemele.

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  11 Martie 2021, 10:13

Nu vad ce cauta Marica in povestea asta. Ma indoiesc de ''prietenia lui cu nea Pablo, dinamovist nu mai e dupa ce i-a pupat mana lui Becali...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close