FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Claudiu Niculescu, despre situația ingrată a lui Dinamo și riscul de a retrograda: „E imposibil să ai rezultate așa”

Claudiu Niculescu nu crede că Dinamo va retrograda // FOTO: GSP
Claudiu Niculescu nu crede că Dinamo va retrograda // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 20:19

Claudiu Niculescu, 42 de ani, antrenor la Dinamo în trei meciuri din acest sezon, crede că fosta lui echipă nu avea cum să prindă play-off-ul având în vedere că lotul s-a schimbat radical în iarnă.  

E greu să schimbi 14-15 jucători și să ai rezultate pe termen scurt. Era imposibil să prindă play-off-ul. Poate, pe termen lung, Dinamo se poate baza pe unii jucători din acest lot, cum ar fi Klimavicius”, a declarat tehnicianul, în prezent liber de contract. 

Niculescu a comentat înfrângerea „câinilor” de la Mediaș, 1-2, dar și gafa inexplicabilă a lui Ricardo Grigore, cea care a facilitat victoria ardelenilor.

„Sunt multe de zis despre partida de la Mediaș. A fost un meci slab, cum a spus și Mircea Rednic. Ricardo Grigore trebuie încurajat să nu mai greșească.

Ca fundaș central, nu trebuie să faci așa ceva. E tânăr, dar a făcut o greșeală mare”, a spus Niculescu, la TV Digi Sport. 

VIDEO cu gafa lui Ricardo Grigore de la Mediaș

Exclude varianta retrogradării 

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă Dinamo are șanse reale să ajungă în liga secundă, Claudiu Niculescu a oferit un răspuns ferm: „Nu cred că se pune problema de retrogradare, sunt alte echipe în acea zonă”. 

CLASAMENT PLAY-OUT

Vezi și: Cornel Dinu a dat cu Dinamo de pământ: „S-a greșit total selecția, Dinamo e într-o mare dandana”

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
116318208879996
Costica Costica  •  19 Martie 2019, 10:21

sa ai mingera pe cap si sa te faci ca da i in ea sigur ca e o problena pierzi 3 puncte ca un derbedeu platit de cine stie cine face magari afara ba cu *** asta afara hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  19 Martie 2019, 05:28

domnule balaj,meciul de la medias cum vi s-a parut? golul marcat de david caiado in mod deosebit...

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  19 Martie 2019, 04:23
Postat de invinctus pe 19 Martie 2019, 01:44

Prost esti saracul dar esti *** ce sa ti ceara cineva

Praziliene, taci din tastatura ca voi jucati cu juniorii doar cand vine vorba de adversarele Stelei al titlu, a se vedea cazul FC Viitorul

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close