FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI 4-2

DINAMO - CLINCENI 4-2 // EXCLUSIV Eugen Neagoe, reacție după prima victorie a lui Dinamo: „Doamne, ce seară frumoasă mi-au făcut băieții!”

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2019 23:07

Antrenorul dinamovist Eugen Neagoe a comentat imediat după meci, în exclusivitate pentru GSP.ro, victoria lui Dinamo cu Clinceni, 4-2 (D. Popa '52, '82, '90+3 Montini '56 / Vojtus '66, Bejan '73 ag.). El nu a fost prezent la stadion, a urmărit partida la televizor.

„Doamne, ce seară frumoasă mi-au făcut băieții! Mulțumesc, deși nu-mi place că am luat acele două goluri. Nu ai voie să primești gol din corner. Totul era în grafic, nu trebuia să le dăm mingea, spațiile.

În fine, îi felicit pe jucători, e seara lor, sper să fie începutul și să acumulăm multe puncte. Eu am mare încredere în ei, îi felicit și pe băieții din staff, e victoria lor, a tuturor. Sunt fericit, mă bucur din suflet și sper să mai obținem multe victorii frumoase.

E foarte greu să văd echipa la TV, foarte, foarte greu. Îi salut cu drag pe jucători, pe dinamoviști”, a declarat Neagoe pentru GSP.ro.

  • Tehnicianul de 51 de ani a decis să rămână „principal” la Dinamo în ciuda problemelor de sănătate, el făcând infarct pe bancă la meciul cu Craiova. Absența temporară îi este suplinită de secundul Sebastian Moga, iar când va fi recuperat complet, Neagoe va prelua din nou frâiele echipei.

vezi și:

Popa, asul din mâneca dinamoviștilor » „Câinii” au tremurat pentru prima victorie a sezonului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  03 August 2019, 16:00
Postat de Adrian Ionica pe 03 August 2019, 12:49

Fotbal de divizia B ! Jucatori luati din gara si fara antrenor !

Jucatori luati din gara are fc5b! Numai ca mai scumpi. Fara rost. La fel nu are antrenor. B-ul va manancă pârliților, gigi e disperat!

fara_pista
fara_pista  •  03 August 2019, 14:06

Săru` mâna, Mamă Omido! Ți-ai luat bilet pentru meciul de la 6? Că joacă una din rapide... Sunt încălțați, așa-i?

1213785285311900
Adrian Ionica  •  03 August 2019, 12:49

Fotbal de divizia B ! Jucatori luati din gara si fara antrenor !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează