FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Comunicat de ultim moment al acționarilor din „DDB”: „Sunteți gata pentru un moment istoric?” » Planul GIGANTIC pus la cale în culise

Fanii lui Dinamo sunt gata să preia în întregime clubul din mâinile lui Ionuț Negoiță.
Fanii lui Dinamo sunt gata să preia în întregime clubul din mâinile lui Ionuț Negoiță.

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2020 23:03

DINAMO. În timp ce lista posibililor investitori continuă să se mărească pe zi ce trece, suporterii „câinilor” din proiectul socios „DDB” fac un anunț de impact: sunt gata să preia în întregime clubul din mâinile lui Ionuț Negoiță. 

În prezent, Asociația „Doar Dinamo București” deține 10% din acțiunile clubului. Din comunicatul emis marți seara, reiese că reprezentanții „DDB” sunt gata să-și extindă prerogativele din club: vor să mai preia 10%, apoi să cumpere întreg pachetul. 

Liderii asociației anunță că au pregătit un sondaj de opinie intern, prin care cei peste 6.800 de suporteri care au aderat la proiect să fie chestionați cu privire la mutarea pe care „DDB” o pune la cale. 

Comunicat „DDB”: 

„CÂINILOR, SUNTEȚI GATA DE LUPTĂ? Sunteți gata pentru un moment istoric?

Dacă nu, tot ce scrie aici nu e pentru voi. Dacă DA, trebuie să știți că nu ne așteaptă zile ușoare. Tocmai de aceea vă chemăm la luptă și nu la petrecere. Va veni și vremea sărbătorii, dar până acolo ne așteaptă un drum lung.

Lupta este pentru cei curajoși. Așteptați-vă să-i auziți în fiecare zi pe profeții pesimiști, care se vor pune la adăpost, pentru ca atunci când va fi mai greu să poată spune "Eu v-am zis și nu m-ați crezut..."

Am luat deja în calcul toate scenariile și toate riscurile. Dar dacă acum veți spune DA, va trebui să ne asumăm împreună atât succesul cât și căderile. În ultimele două zile a fost mai multă liniște din partea noastră. Dar voi știți că atunci când tăcem, pregătim lucruri mărețe.

Am tăcut și pentru că am stat să cântărim bine și să punem la punct planul acesta, cu toate punctele lui slabe și cu toate punctele de forță. Cei care sunteți membri DDB veți primi în scurt timp o întrebare pe platforma www.programddb.ro la care va trebui să răspundeți cu DA sau NU.

Dacă răspunsul majorității va fi DA, după încheierea sesiunii de vot, vom semna un contract prin care vom prelua un nou pachet de 10% din acțiunile Clubului Dinamo.

Totodată, zilele acestea vom semna un memorandum de înțelegere prin care ProgramDDB va avea, pentru 60 de zile, drept de cumpărare a pachetului majoritar contra sumei de 1 leu. Orice investitor serios va fi binevenit alături de noi.

Apelul nostru nu se adresează doar membrilor DDB, ci oricărui dinamovist care dorește să pună umărul alături de noi la RIDICAREA DIN CENUȘĂ A UNUI MARE DINAMO.

Membrii DDB își vor exprima susținerea prin vot. Voi, toți ceilalți, vă puteți arăta sprijinul prin aderarea la proiectul nostru. Fiecare înscriere în www.programddb.ro va însemna pentru noi un DA pentru preluarea clubului de către suporteri.

Clubul Dinamo trebuie să fie al tuturor dinamoviștilor, al tuturor legendelor, al tuturor celor care tresar când aud acest nume. După vizita nostră la Saftica, ne-am privit în ochi și am înțeles că Dinamo nu trebuie să trăiască din mila cuiva. Trebuie să ridicăm împreună acest NUME, să ștergem urmele de noroi și SĂ-L FACEM SĂ STRĂLUCEASCĂ DIN NOU!

Membrii DDB vor primi un email în următoarele ore și vor fi invitați să acceseze contul personal DDB, secțiunea "Votează!" și să-și exprime opțiunea până mâine la ora 24:00. - Comunicat „Doar Dinamo București”

VIDEO. Ce caută dinamoviștii într-un investitor: „Întâi salvează clubul, apoi vrem performanțe”

Dinamo, salvată de suporteri

Dinamo trăiește în aceste momente doar datorită suporterilor. Pe lângă banii virați prin programul Doar Dinamo București, ajuns în acest moment la 6.845 de membri, suporterii ajută echipa financiar și prin cumpărarea biletelor virtuale. Play-out-ul Ligii 1 se va relua fără spectatori, dar „câinii” vor fi susținuți de la distanță de peste 13.500 de fani. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV. El e cumpărătorul real al lui Dinamo: Pablo Cortacero, omul din spatele lui Melero Marin

EXCLUSIV Dinamo trăiește periculos: spaniolii au dat drumul banilor către Negoiță, dar ANAF amenință că ia imediat baza de la Săftica!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (16)
george1111
george1111  •  10 Iunie 2020, 18:53

Am cotizat la DDB anul trecut ,dar nici pana in astazi nu m-a lamurit nimeni ,oficial,cu acte,transparenta,ce fel de organizatie juridica este DDB .Daca cineva stie ,ar fi foarte bine ptr Dinamo ,mi se pare aiuritor sa nu stim sub ce forma juridica functioneaza DDB,cine decide etc .Baietii cu neuronul complet inteleg perfect ce spun.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  10 Iunie 2020, 17:10
Postat de pugliesi pe 10 Iunie 2020, 09:45

Cu 48 de euro pe an nu poti sustine un club de fotbal. Stai jos si nu mai semnaliza.

Depinde de numarul de cotizanti. Stai jos si gandeste-te !

remarque
remarque  •  10 Iunie 2020, 11:12

cand ai suporterii pe care ii are Dinamo, te poti gandi ca ai o sansa. In mod normal, cu atentie, cumpatare, corectitudine si multa pricepere se poate. Nu stiu daca se pot atinge performantele istorice ale lui Dinamo. Dar cred ca se poate construi sanatos, pe baza centrului de copii propiu si pe baza brand-ului. Un buget construit pe drepturi tv si pe vanzarea anuala la preturi corecte a 2 jucatori poate sta in picioare. Le doresc succes celor din DDB. Daca vor reusi, vor arata ca se poate. Si atunci se va schimba mizeria asta de fotbal de la noi.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează