FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

La ce lucrează, de fapt, fanii-acționari ai lui Dinamo: „Se naște un fenomen ce nu poate fi oprit! Uitați-vă bine la imaginea asta”

Suporterii lui Dinamo își doresc un nou stadion
Suporterii lui Dinamo își doresc un nou stadion

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 21:08 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 21:40

Peluza Cătălin-Hîldan a anunțat prin intermediul unui comunicat pe Facebook că unul dintre cele mai importante obiective ale programului DDB este construirea unui nou stadion.

  • Suporterii din programul DDB au semnat memorandumul cu Ionuț Negoiță și au exclusivitate de acum înainte în negocierile cu acesta pentru a prelua pachetul majoritar de acțiuni;
  • „Pe toată perioada negocierilor, conducerea clubului va fi supervizată de către reprezentanții suporterilor", au anunțat reprezentanții „Doar Dinamo București”, asociație tip socios, care deține 20,06% din acțiunile clubului

Chiar dacă au făcut un pas important în negocierile cu Negoiță pentru cumpărarea clubului, fanii lui Dinamo afirmă că în ultimele 3 săptămâni concentrarea lor s-a îndreptat către arena din Ștefan cel Mare.

DINAMO. PCH: „Se naște un fenomen ce nu poate fi oprit”

În realitate, activitatea echipei DDB în ultimele 3 săptămâni s-a concentrat pe problema stadionului. Începând de săptămâna viitoare vă vom prezenta detalii despre punctul în care ne aflăm. Vă putem spune că veștile sunt îmbucurătoare. 

Unul din argumentele cu care ne-am prezentat la discuții a fost implicarea suporterilor, care au cumpărat toate biletele la fiecare meci de acasă, deși s-a jucat fără spectatori. Se naște un fenomen ce nu poate fi oprit. O mișcare a suporterilor care atrage investitori și sponsori. Și încununarea tuturor eforturilor va fi o arenă nouă în Ștefan cel Mare”, este o parte din comunicatul fanilor lui Dinamo.

Comunicatul integral:

UITAȚI-VĂ BINE LA IMAGINEA BĂTRÂNULUI STADION! Un loc în care s-a scris istoria lui Dinamo și în același timp un loc ce...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Saturday, July 11, 2020

574 de mii de euroe suma cu care programul DDB a ajutat-o/creditat-o pe Dinamo până acum

VIDEO Borcea pregătește un nou tun financiar! S-a asociat cu un alt dinamovist, după ce a făcut 70 de milioane de euro la închisoare

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Strălucește și în mocirlă! Echipa din Bundesliga care monitorizează un jucător al lui Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
3028460067217103
Liviu Terfea  •  12 Iulie 2020, 17:39

Trebuie sa dispari tu si nu e nici o pierdere pentru omenire.

580070908810464
Bogdan Emil Pana  •  12 Iulie 2020, 13:32

Ce pot sa mai spun decât..... multă baftă suporterilor DDB, galeriei PCH! Poate pana la urmă este mai bine ca suporterii sa conducă Dinamo dar cu un grup de investitori! Mult succes în noua rânduire!

785333698247461
Laurentiu Barbulescu  •  12 Iulie 2020, 11:02

Dacă Dinamo nu ar fi fost iubită de suporteri, ar fi dispărut de mult și ca echipă și ca denumire. Această echipă nu a fost percepută de către fani, ca făcând parte dintr-un club departamental ci mai degrabă ca o echipă de cartier, cum este și cazul Stelei sau Rapidului , mai târziu și datorită unor rezultate bune, au ajuns să aibă mulți fani și în țară.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează