FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Conflictul escaladează » Florin Prunea, dat în judecată de Mircea Rednic!

Articol de - Publicat marti, 10 decembrie 2019 22:41

DINAMO // Mircea Rednic (57 de ani) și fiica sa, Luana, l-au acționat în instanță pe managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea (51 de ani). Oficialul va trebui să răspundă pentru acuzele aduse celor doi!

Ceea ce păreau la început simple amenințări s-au concretizat în fapte! Mircea și Luana Rednic l-au dat în judecată pe Florin Prunea, iar procesul civil este în acest moment la instanța de fond și a fost înregistrat pe 16 septembrie.

Atât antrenorul, cât și fiica sa sunt implicați în proces în calitate de reclamanți. Scandalul a pornit în momentul în care „Puriul” a fost concediat, iar actualul manager general al „câinilor" l-a acuzat pe tehnician de mai multe ilegalități comise în ultimul său mandat la Dinamo.

De asemenea, l-a învinuit și de instigarea fanilor care au distrus recepția hotelului lui Negoiță și l-au hărțuit pe Bogdan Bălănescu: 

„Rednic este principalul instigator şi am dovezi clare. Cei care au venit cu torţe la casa lui Bălănescu i-au speriat familia, au vopsit maşini, au venit de la Rednic de acasă, sunt suporteri care au recunoscut asta. Am avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă şi nu trebuie să mai ascundem mizeria sub preş! Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane! Fabbrini a fost îndepărtat de la Dinamo pentru că transferul nu s-a făcut prin firma fiică-sii. Aceeaşi regie şi la Gnohere, şi la Salomao şi au încercat şi cu Montini acum. Ăștia vindeau și câinii de la Săftica! A fost jaf armat ce a făcut Rednic! Ar fi luat comisioane de la 12-13 jucători!".

„La Dinamo nu te poți c**a de foame!"

La acea vreme, „Puriul" i-a răspuns lui Prunea: „Băiatul e pierdut! L-au găsit pe Prunea gură mare. Dar domnul Prunea o să plătească! Am fost atacat. O să-l dau în judecată. Zicea că are probe, chiar îl rog să vină! Eu aveam o impresie despre Prunea, dar nu credeam că e prost. La Dinamo nu te poți c**a de foame și el vorbește de sute de mii de euro comisioane. Să vadă hârtia unde eu am renunțat la salarii!".

„M-a sunat Luana într-o zi, că are ofertă pentru Montini. 300.000 de euro pentru club și 500.000 de euro salariul jucătorului. Am crezut că n-aud bine! 300.000 pentru Dinamo și 500.000 pentru jucător? Păi, 200.000-300.000 de euro plecau către ei. Acesta este Mircea Rednic!" 
Florin Prunea, manager general Dinamo, în iulie

„Florine, cât iei tu pe lună la Dinamo atât a luat fiica mea în 8 luni! Cu hârtii, nu cu vrăjeli. Tu ce ai făcut, domnule Prunea? Spune-mi și mie ce ai făcut? O să plătești, Prunea!" 
Mircea Rednic, antrenor 

5.000 de europe lună câștigă Prunea la Dinamo. Ca antrenor în ultimul său mandat în Ștefan cel Mare, Rednic încasa dublu

VEZI ȘI:

CFR Cluj // Bogdan Mara acuză o TRĂDARE în Liga 1: „Nu aveam nicio șansă, în minutul 2 îl sunau pe Gigi Becali”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
chris_bu67
chris_bu67  •  13 Decembrie 2019, 15:23

De sfânta sărbătoare a nașterii Domnului,n-ar trebui să mergem la judecăți,să ne sfădim,să ne urâm,măcar acum să încercăm,suntem trecători pe acest pământ!

394966434424757
Mihai Dinu  •  12 Decembrie 2019, 01:51

Acuze reciproce si devieri subiectivale, dar cateva fapte sunt certe: Luana incasa comisioane din jucatorii transferati la Dinamo iar tatal ii baga in echipa, fie ca aveau fie ca nu aveau valoare (cei mai multi nu!) ca sa justifice transferul! Rezultatul cel mai slab loc din istoria clubului si egalarea celei mai rusinoase eliminari din Cupa Romaniei!

dogred10
dogred10  •  11 Decembrie 2019, 18:36
Postat de Daniel Irimescu pe 11 Decembrie 2019, 10:01

Da din cauza lui nu merg lucrurile bine la dinamo ! Si e care credeam ca detorita unor detbedei din pch ! Imi cer iertare !

Hai lasa derbedeii din PCH ca daca ramanea Rednic nu se intampla niciun scandal si n-avea nimeni nimic cu Negoita,Prunea sau *** mai bine, balanescu si ceilalti habarnisti de pe acolo. Nu la pus nimeni sa zica ca face echipa mai buna ca Rednic si ca ajunge in playoff + titlu, e doar un prost si are vina mare, el cu *** au distrus Dinamo, tot ce adusese Rednic bun, au daramat *** si *** cu transferurile lor de tot rasu, nici la circ n-aveau loc gloabele aduse de astia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează