FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo continuă campania agresivă de transferuri: Contra vrea o „repatriere”!

Romero (stânga) este dorit înapoi de Dinamo
Romero (stânga) este dorit înapoi de Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 19:31 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 19:42

Dinamo continuă campania agresivă de transferuri, roș-albii fiind în discuții multiple cu mai mulți jucători. Cosmin Contra a declarat în mai multe rânduri că speră și vrea să se lupte pentru play-off, dar ambițiile personale sunt mult mai mari. De aceea vrea și dubluri pe posturi.

„Câinii" poartă tratative în acest moment pentru „repatrierea" lui Jose Romera, 33 de ani, fostul fundaș dreapta al bucureștenilor, care și-a reziliat acordul cu Almeria, a devenit liber de contract, iar agenții săi l-au propus managementului iberic din Ștefan cel Mare. Jucătorul a contribuit la locul 3 și Cupa Ligii din 2017, iar „Guriță" ia în calcul aducerea fostului său elev. 

Jose Romera, dorit înapoi de Dinamo

Mai ales că Romera s-a simțit foarte bine în Ștefan cel Mare, iar la plecare în 2018 a avut un mesaj emoționant pentru suporterii „câinilor", existând o afecțiune reciprocă între părți.

În acest moment, doar venezueleanul Alexander David Gonzalez este fundaș dreapta de meserie la Dinamo. Giani Crețu, care a început sezonul acolo, a fost doar o improvizație. Cum, de altfel, a fost și Deian Sorescu în mandatul trecut. 

Doar că staff-ul tehnic al „câinilor" caută să mai aducă încă un fotbalist pe banda stângă, acolo unde este acum Isma Lopez. Andrei Sin nu mai intră în calculele lui Contra, a fost scos în afara lotului, a jucat și pentru echipa secundă, își caută un alt angajament în Liga 1.

68 de meciuria adunat Romera în alb-roșu, două goluri și 6 assist-uri

21 de meciuria bifat în ediția precedentă, 20 în LaLiga 2, unul în Copa del Rey

VIDEO Laszlo Balint, despre confruntarea dintre UTA Arad și Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ultimele detalii despre transferul lui Diego Capel la Dinamo » În ce condiții se mai face mutarea

Mihai Stoica, surprinzător de sincer: „Mă rugam ca Dinamo să rămână în Liga 1”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  25 Septembrie 2020, 23:27

corect sa-l aduca , dar k fundas lateral la peste 33 de ani maxim 3500 euro p luna !!! apostole , ori esti post ori esti post din doua una , alege tam.............. !!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează