FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Continuă curățenia! Șefii vor să scape de Brito, jucătorul plătit cu 10.000 de euro pe lună

Articol de - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 09:16

DINAMO // Toți jucătorii dinamoviști sunt acum sub comanda lui Dusan Uhrin, mai puțin atacantul Slavko Perovic (30 de ani) și mijlocașul Brito (32 de ani). 

Vârful sârb urmează să sosească joi la București, urmând să se prezeinte la Săftica. În schimb, roș-albii speră să scape de Brito, mijlocașul originar din Capul Verde, care a strâns un assist în cele 5 meciuri jucate pentru „câini”.

Fotbalistul de 32 de ani a primit învoire mai multe zile pentru a-și rezolva o plecare din „Ștefan cel Mare”, mijlocașul fiind în tratative cu diverse echipe.

Se caută o formulă pentru a se ajunge la un divorț, mai ales că șeptarul bucureștenilor este și un fotbalist bine plătit, aproximativ 10.000 de euro pe lună, la care se adaugă și bonusuri consistente. Iar până acum, jucătorul care a evoluat în cariera sa la Gil Vicente, Boavista, Maritimo și Xanthi nu a confirmat nici banii, nici așteptările. 

Transferul lui Brito la Dinamo a fost cu ghinion de la început, cu toate că a fost foarte dorit de către dinamoviști vara trecută. A sosit supraponderal spre finalul cantonamentului de la Marbella, a prins câteva antrenamente și un amical cu Kilmarnock (3-0), după care s-a accidentat. „Probleme musculare” care au durat aproape două luni fiindcă jucătorul a fost forțat.

Vezi și: 

Lukas Skovajsa la Dinamo! Prima mutare a iernii: „câinii” au bătut palma cu un fundaș slovac

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
creeperno999
creeperno999  •  08 Ianuarie 2020, 22:55
Postat de kosmeen pe 08 Ianuarie 2020, 19:20

V-as ruga să evitați folosirea termenului de curățenie în astfel de cazuri.. Induceți ideea total deplasată precum că jucătorii ar reprezenta o murdărie sau vreun gunoi ceva... Mai ales că nu folosiți nici ghilimelele de rigoare. Mulțumesc

Or fi rasisti :)))

kosmeen
kosmeen  •  08 Ianuarie 2020, 19:20

V-as ruga să evitați folosirea termenului de curățenie în astfel de cazuri.. Induceți ideea total deplasată precum că jucătorii ar reprezenta o murdărie sau vreun gunoi ceva... Mai ales că nu folosiți nici ghilimelele de rigoare. Mulțumesc

spartcapus
spartcapus  •  08 Ianuarie 2020, 18:07
Postat de doomsday2000 pe 08 Ianuarie 2020, 16:43

Microbiștii își doresc să-l mai vadă pe Brito, implicit speră ca dinamo să nu scape de el, mai merită o șansă

Uitati-va, el e adevaratul Dumbzila!:)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează