FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Contra – Cortacero, întâlnire de gradul zero la Madrid. Când are loc discuția decisivă pentru banca tehnică a lui Dinamo

Cosmin Contra a mai antrenat-o pe Dinamo între februarie și septembrie 2017
Cosmin Contra a mai antrenat-o pe Dinamo între februarie și septembrie 2017

Articol de - Publicat vineri, 14 august 2020 14:57 / Actualizat vineri, 14 august 2020 15:02

După finalizarea tranzacției cu Ionuț Negoiță pentru preluarea pachetului majoritar de la Dinamo, Pablo Cortacero se întoarce în Spania cu prima țintă de a rezolva problema staff-ului tehnic. Cosmin Contra rămâne obiectivul numărul unu, iar discuțiile cu „Guriță” ar trebui să se concretizeze foarte repede pentru că startul noului sezon bate deja la ușă.

Momentan, Contra se află la Lisabona, unde face parte din corpul analiștilor UEFA pentru meciurile din fazele finale ale Champions League. E jobul pe care l-a obținut la scurt timp după ce a plecat de la cârma naționalei și a preferat să-și ia un răgaz de la munca de antrenor.

„Mingea e în curtea lui Contra”

Surse GSP susțin că marți va fi ziua decisivă pe relația Cortacero – Contra: „Chiar la începutul săptămânii viitoare, la Madrid, e programată o întâlnire într-un cerc mai amplu, la care urmează să participe, probabil, și Contra. Atunci se va trage linie. Cosmin nu e omul care să fugă după fentă. 

Le-a transmis spaniolilor că e dispus să colaboreze, dar numai în condiții foarte clare. Astea sunt îndeplinite acum. Cortacero îi va pune pe masă actele lui Dinamo, a devenit oficial patronul clubului, de-acum are putere de decizie. Nu mai sunt doar vorbe. Mingea e exclusiv în curtea lui Contra”.

Jucători liberi de pe axa Getafe – Granada – Almeria - Malaga

Cât privește jucătorii vizați să fie aduși în Ștefan cel Mare, obiectivele sunt oameni din perimetrul Getafe – Granada – Almeria - Malaga, majoritatea liberi de contract. Sunt zone unde cuplul Cortacero – Melero are acces, cunosc foarte bine fotbaliștii. „O parte dintre ei sunt deja acontați, există un OK clar, dar toți au așteptat să se opereze tranzacția cu clubul pentru a ști exact unde merg și cu cine lucrează", explică sursele GSP.

Mai multe știri despre Dinamo:

Spaniolii de la Dinamo părăsesc Bucureștiul. Motivele și când vor să discute cu fanii-acționari. Cum arată noua conducere, după plecarea oficială a lui Dănciulescu

Mișcări de trupe la Dinamo! O legendă, izgonită OFICIAL de la club + Ar putea transfera un superjucător!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
creeperno
creeperno  •  14 August 2020, 22:58

Le doresc sanatate *** acolo in izolare. Sa suporte si ei ce-am suportat noi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

22cea
22cea  •  14 August 2020, 20:58
Postat de gicab pe 14 August 2020, 15:49

Ce zici ce corect ca FC fcsb sa nu se antreneze 14 zile și sa piardă meciurile cu 0:3?

Hopa, s-a intors roata !!!

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  14 August 2020, 16:43
Postat de zamorano pe 14 August 2020, 15:46

La dinean0 se poate şi să retrogradezi şi să te ţină sistemul in viaţă ***

Sistemul va tine in liga 1 abuziv , *** !Deocamdata Dinamo e singura echipa din liga 1, care nu a retrogradat de la infiintare si asa o sa fie si-n continuare ,indiferent daca va place sau nu !Aveti grija de barna din ochiul vostru si nu de paiul din ochiul adversarului !Conform legii in vigoare ,trebuie sa intrati in izolare 14 zile si automat 0-3 cu astra !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează