FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Cornel Dinu confirmă negocierile cu șeicii din Emirate: „Chiar acum am închis telefonul cu ambasadorul de la Abu Dhabi”

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 17:59

Cornel Dinu confirmă negocierile privind vânzarea lui Dinamo către un fond de investiții din Emiratele Arabe Unite.  

„Acum am închis telefonul cu prietenul meu Adrian Măcelaru, ambasadorul nostru la Abu Dhabi. Vorbește vreo 12 limbi, e un tip de o cultură și o valoare extraordinare. Pot să vă spun că există un anumit interes, numai că șeicul pe care l-ați prezentat voi e doar directorul trustului respectiv, al fondului de investiții care vrea să încheie afacerea. E sirian. Patronii și proprietarii acestui fond de investiții, o familie lăudabilă de șeici din Arabia, se interesează și de Dinamo.

Nu spun ce am vorbit cu ambasadorul, e prietenul meu și nu pot să îi fac asta. Dar când vezi o propunere care începe cu 40.000 de euro la început, apoi continuă cu 10 milioane pentru nu știu ce lucruri, nici râsul nu te mai pufnește. Ce să mai spui?!”, a precizat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Anamaria Prodan intermediază vânzarea lui Dinamo

Invitată la GSP Live, Anamaria Prodan a anunțat că intermediază, alături de Claudiu Florică, aducerea în „Ștefan cel Mare” a unui fond de investiții din Emiratele Arabe Unite. 

Șeicul Tahnoon Nimer, președintele lui Charlton și reprezentant al fondului care vrea să preia Dinamo, a confirmat astăzi discuțiile într-o emisiune televizată în Emiratele Arabe Unite: „Suntem pe cale sa achiziționăm clubul Dinamo din România, în acest moment avem negocieri ale formei finale de contract”.

Vezi și:

DINAMO // Diego Fabbrini nu plânge după Nistor: „Se va găsi altul care să-l înlocuiască”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (37)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  18 Ianuarie 2020, 09:34

Deja omenirea s-a cam suturat de cate ori, Negoita a vandut clubul Dinamo. Le-am uitat si numarul.

1900144626740004
Zi Bobby  •  18 Ianuarie 2020, 02:26

Dinu,mincinosul vine sa se laude ce cunostiinte elevate are el.Rar intalnesti un mincinos mai mare ca acest Dinu,care i minca din palma lui Giovani Becali,pt 100 de euro.El vorbeste cu toate personalitatile politice,sportive,culturale.Bine ca nu ne a spus ca tocmai a vorbit cu Gica Petrescu sau cu Faramita Lambru...

1778714495534018
Gruianu Florentin  •  17 Ianuarie 2020, 23:55
Postat de dvd1 pe 17 Ianuarie 2020, 22:03

catre redactie "*** copiat direct din mesajul "Gruianu Florentin". De ce nu ati cenzurat cuvintul "***"? El are voie sa ma jigneasca? Am nevoie de un raspuns

eu nu mă ascund în spatele unui "nickname"...n-am nimic de ascuns...însă tu ești prea slab s-o faci!!!!! *** la fel si tu ...vasal ...:))))))))))numai de bine!!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează