LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // Cornel Dinu confirmă negocierile cu șeicii din Emirate: „Chiar acum am închis telefonul cu ambasadorul de la Abu Dhabi”

Vineri, 17 Ianuarie, 17:59

Cornel Dinu confirmă negocierile privind vânzarea lui Dinamo către un fond de investiții din Emiratele Arabe Unite.  

„Acum am închis telefonul cu prietenul meu Adrian Măcelaru, ambasadorul nostru la Abu Dhabi. Vorbește vreo 12 limbi, e un tip de o cultură și o valoare extraordinare. Pot să vă spun că există un anumit interes, numai că șeicul pe care l-ați prezentat voi e doar directorul trustului respectiv, al fondului de investiții care vrea să încheie afacerea. E sirian. Patronii și proprietarii acestui fond de investiții, o familie lăudabilă de șeici din Arabia, se interesează și de Dinamo.

Nu spun ce am vorbit cu ambasadorul, e prietenul meu și nu pot să îi fac asta. Dar când vezi o propunere care începe cu 40.000 de euro la început, apoi continuă cu 10 milioane pentru nu știu ce lucruri, nici râsul nu te mai pufnește. Ce să mai spui?!”, a precizat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Anamaria Prodan intermediază vânzarea lui Dinamo

Invitată la GSP Live, Anamaria Prodan a anunțat că intermediază, alături de Claudiu Florică, aducerea în „Ștefan cel Mare” a unui fond de investiții din Emiratele Arabe Unite. 

Șeicul Tahnoon Nimer, președintele lui Charlton și reprezentant al fondului care vrea să preia Dinamo, a confirmat astăzi discuțiile într-o emisiune televizată în Emiratele Arabe Unite: „Suntem pe cale sa achiziționăm clubul Dinamo din România, în acest moment avem negocieri ale formei finale de contract”.

Vezi și:”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (37)

Ion-Nelu Nistor  •  18 Ianuarie 2020, 09:34

Deja omenirea s-a cam suturat de cate ori, Negoita a vandut clubul Dinamo. Le-am uitat si numarul.

Zi Bobby  •  18 Ianuarie 2020, 02:26

Dinu,mincinosul vine sa se laude ce cunostiinte elevate are el.Rar intalnesti un mincinos mai mare ca acest Dinu,care i minca din palma lui Giovani Becali,pt 100 de euro.El vorbeste cu toate personalitatile politice,sportive,culturale.Bine ca nu ne a spus ca tocmai a vorbit cu Gica Petrescu sau cu Faramita Lambru...

Gruianu Florentin  •  17 Ianuarie 2020, 23:55
Postat de dvd1 pe 17 Ianuarie 2020, 22:03

catre redactie "*** copiat direct din mesajul "Gruianu Florentin". De ce nu ati cenzurat cuvintul "***"? El are voie sa ma jigneasca? Am nevoie de un raspuns

eu nu mă ascund în spatele unui "nickname"...n-am nimic de ascuns...însă tu ești prea slab s-o faci!!!!! cât despre redacție... ăștia cenzurează orice nu le convine lor... poți să scri orice dar să nu superi stâna...dacă superi pe patronul lor bECALI ai încurcat-o... la fel si tu ...vasal ...:))))))))))numai de bine!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (37)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1