FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Un nou episod în procesul Cortacero vs DDB, la Tribunalul București: decizia Instanței îi ajută pe fanii din DDB

Articol de - Publicat miercuri, 31 martie 2021 10:20 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 12:38

Marți, s-a consumat o nouă bătălie între Dinamo și Pablo Cortacero, la Tribunalul București, acolo unde spaniolul a acționat clubul în judecată după ședința CA de la jumătatea lunii februarie. 

Nici de această dată ibericul nu a avut câștig de cauză, iar războiul continuă.

 Cortacero vs. Dinamo: următoarea etapă pe 11 mai

Secția a VI-a Civilă din cadrul Tribunalului București a judecat această nouă speță și a oferit astăzi un prim rezultat. De fapt, completul C37-Fond a dispus amânarea cauzei, motivând soluția pe scurt: „Faţă de lipsa de procedură cu intervenientul, instanta amână cauza la data de 11.05.2021”. 

Astfel, dinamoviștii au răgaz încă o lună și jumătate să lupte pentru supraviețuirea clubului, aceasta dacă nu cumva Cortacero oferă o surpriză de proporții și trimite milioanele de euro promise din luna august 2020, când a creditat ultima oară clubul.

Cortacero a pierdut într-o altă speță

Pe 18 martie, a mai fost un alt proces, la Tribunalul București, unde au fost prezenți și reprezentanți ai suporterilor, doar că și atunci spaniolul a pierdut, închizând acea speță. 

Acum, se judecă având un alt complet de judecată, motivând că trebuie să fie repus în drepturi ca președinte al Consiliului de Administrație, cu drepturi de semnătură la contracte și în relația cu băncile.

VIDEO Ionuț Negoiță rupe tăcerea: „În Don Pablo nu mai am încredere!” 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo mai testează un jucător: a fost în Serie A, dar n-a mai jucat din septembrie 2019!

Dario Bonetti, chemat de urgență la Dinamo! Mesajul fanilor: „Să acceptăm asta, până nu e prea târziu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
micutzudan
micutzudan  •  01 Aprilie 2021, 08:21

Va rog frumos nu mai postați la fiecare știre despre Dinamo acel decupaj din interviul in care Negoiță se disculpa, in esență el este principalul vinovat, nu a avut nici o secunda intenția să de-a clubul suporterilor pentru că aceștia nu ar fi luat și coaforul Lotus cu datori de 3-4 mil euro, chiar el în acel interviu recunoaște că i-a dat lui Cortazero clubul cu un leu dar s-a mai debarasat si de late datori. Sa mai zică cineva că Negoiță e prost, a încasat din club bani mulți și nu a adus nici un ban de acasa.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  31 Martie 2021, 22:07

afaraaa cu spanioli astia falimentari

grandjohn
grandjohn  •  31 Martie 2021, 17:50

sa ii spuna careva ziaristului ca ,cortacero a pierdut pe procedura si nu pe speta. asta inseamna ca ,cortacero a contestat gresit,dar in principiu nu are cum sa piarda cand se judeca pe speta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează