FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Cosmin Contra confirmă GSP.ro » Restanțe financiare pentru alb-roșii: „Avem multe probleme!”

Dinamo are probleme cu banii în continuare, așa cum GSP.ro a dezvăluit în ultimele zile. Cosmin Contra, antrenorul „câinilor”, a confirmat acest lucru.
Dinamo are probleme cu banii în continuare, așa cum GSP.ro a dezvăluit în ultimele zile. Cosmin Contra, antrenorul „câinilor”, a confirmat acest lucru.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 15:27 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 15:59

Dinamo are probleme cu banii în continuare, așa cum GSP.ro a dezvăluit în ultimele zile. Cosmin Contra, antrenorul „câinilor”, a confirmat acest lucru.

„Salariile jucătorilor vor fi plătite, voi trebuie să fiți liniștiți, jucătorii sunt liniștiți din acest punct de vedere, salariile vor fi achitate în cel mai scurt timp posibil. Vom intra în normalitate și vor fi toți jucătorii la zi. Sunt multe probleme pe care trebuie să le rezolvăm, sunt multe datorii care ies la iveală și nu e ușor să ții pasul cu aceste datorii. 

Toți suporterii să stea liniștiți, pentru că muncim din greu ca echipa să arate din ce în ce mai bine, să câștigăm meciuri și să fim acolo sus în clasament”, a declarat Contra.

Probleme cu banii la Dinamo

Din informațiile GSP.ro, jucătorii lui Cosmin Contra încă nu și-au primit restanțele, iar ieri au ajuns la două luni de restanțe. Aceștia sunt supărați pentru că li s-a tot promis că vor fi plătiți, dar nu au primit niciun ban. Mai mult, jucătorii au aflat că angajații sunt plătiți la zi.

Fotbaliștii lui Dinamo s-au interesat la conducătorii români dacă sunt bani pentru salarii. „Nu există niciun leu în conturi”, a fost mesajul primit de jucători.

Finanțatorul Pablo Cortacero este așteptat să vină în această săptămâna la București și le-a promis jucătorilor că va achita restanțele.

VIDEO Match Preview Gaz Metan - Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
creeperno
creeperno  •  16 Septembrie 2020, 22:50

Care zice de spalare de bani sa mearga pe dex sa vada ce inseamna exact

ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  16 Septembrie 2020, 19:27
Postat de dinamo100 pe 16 Septembrie 2020, 18:21

Asta cu "ies datorii la iveala" e o nerozie. Nu exista asa ceva, orice investitor cand cumpara o firma sau un club, se intereseaza de datoriile existente. Daca exista ceva care este ascuns, este responsabilitea vanzatorului. Nimeni nu-i *** sa cumpere ceva fara sa stie ce cumpara.

Si eu cred ca asta e o vrajeala. Adica nu mai au cum sa apare alte datorii dupa ce au facut auditu in momentu preluarii. Ori spaniolii astia nu au bani si au venit aici doar ca sa spele niste bani in speranta ca dau lovitura din primu an, ori le este frica sa bage bani avand in vedere ca Dinamo este parte vatamata in procesu cu bancruta frauduloasa. In cazu in care clubu este vinovat, atunci intram in faliment, si de aici poate si ezitarea lor. Dar sper sa fie varianta amanarii ca Pablo nu este in tara, iar cand vine vineri sa achite salariile.

talpaiadului
talpaiadului  •  16 Septembrie 2020, 19:13
Postat de ios_ge pe 16 Septembrie 2020, 17:40

Iti explic si lu' matale diferenta dintre a fi si a avea. Daca n'ai fost la scoala atunci "prima oara'i gratis', dac'ai fost si n'ai priceput atunci imi cam pierd timpu'. In contextul citat de agramatul redactor U23, a fi are intelesul de a exista ( sper ca stii verbu' asta), distorsionat de agramat cu verbul a avea in intelesul de a poseda. Pricepi, bine, nu pricepi n'am ce'ti face. Io nu's profesor ,da' daca eram nu'l treceam clasa pe redactor pentru neintelegerea lucrurilor de baza din limba romana. Da' asta nu'i o problema in clasa U23 a repetentilor ioanitoaia.

N-ai explicat nimic, decat ai repetat ceea ce ai mai scris inainte. In contextul articolului cele doua propozitii sunt echivalente atat timp cat Contra face parte din clubul Dinamo. E usor sa te umfli in pene si sa dai lectii despre lucrurile pe care nu le intelegi.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close