FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 0-2

DINAMO - CRAIOVA 0-2 // VIDEO Florin Prunea dă vina pe suporteri pentru ce i s-a întâmplat lui Eugen Neagoe: „Mă gândesc dacă să mai rămân. E o bombă care stă să explodeze”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2019 23:41

Florin Prunea (50 de ani), președintele lui Dinamo, a vorbit la finalul partidei cu Craiova (0-2) și pune incidentul cu Eugen Neagoe pe seama tensiunii dintre suporteri și conducere.

Vezi AICI detalii despre starea lui Neagoe

Oficialul „câinilor” a dezvăluit că Eugen Neagoe a fost afectat de ostilitatea arătată de către suporteri încă din primele zile la Dinamo

„A fost la un pas de o mare tragedie. Atâta ură n-am văzut în viața mea. Dacă ai ajuns să vorbești și de Cornel Dinu în felul în care s-a vorbit... pentru un simplu sport. Totul e bine când se termină cu bine și de fotbal nu cred că mai are rost să mai vorbim în situații din acestea de viață și de moarte.

E normal să fie afectat (n.r. Eugen Neagoe), a fost afectat din prima zi, dar n-am știut că se va ajunge aici, că dacă știam ne lăsam naibii de fotbal. L-am avut și coleg de echipă, un jucător puternic, nu am crezut că poate ajunge aici. Atâta ură... nu pot să înțeleg. Păi, ăsta e Dinamo? Eu nu mai recunosc clubul ăsta.

Îl sfătuiesc pe Eugen Neagoe să se odihnească, să nu murim pe stadioane. A venit aici săracul să muncească, să facă treabă, dar atâta ură... nu pot să înțeleg. În momentul de față suntem în stare de șoc. Am auzit-o pe doctoriță când a spus că era foarte aproape de o nenorocire”, a spus Florin Prunea, la TV Digi Sport.


Ar putea pleca de la Dinamo

În ceea ce privește viitorul clubului, Florin Prunea a anunțat că se va gândi serios la demisie. 

„Trebuie să ne liniștim cu toții, dar de mâine după amiază să ne apucăm de treabă. Mă gândesc și eu serios dacă să mai continui. Nu sunt de acord cu atâta ură. Aș vrea să fiu alături de băieți, toată lumea este îngrijorată.

Mă așteptam totuși la suporterii dinamoviști să fie mai înțelegători. S-a adunat atâta ură și nu înțeleg... clubul ăsta e ca o bombă care stă să explodeze”, a spus Florin Prunea. 

VEZI ȘI:

DINAMO - CRAIOVA 0-2 // Cronică-manifest a lui Dan Udrea, după evenimentele de pe Arena Națională: „Ăsta nu e fotbal! E o junglă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
ios_ge
ios_ge  •  22 Iulie 2019, 12:16

E prea mare caciula pentru tine Florine? Pleaca atunci. Da' nu da vina pe suporteri pentru ce se'ntampla la Dinamo. Asta'i numai efectul. Cauza'i in alta parte.

dvd1
dvd1  •  22 Iulie 2019, 12:03

afara cu Pruna

ray51
ray51  •  22 Iulie 2019, 11:33

Florine, tu nu vei pleca! E rost de cascaval in continuare, ba poate si mai mult la o eventuala schimbare de patron.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează