FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a disputat ULTIMA partidă pe Stadionul Dinamo, iar fuziunea dintre FC și CS este extrem de aproape » Ionuț Popa a făcut marele anunț

Stadionul Dinamo +31   FOTO
Stadionul Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 12 iunie 2024 23:15 / Actualizat joi, 13 iunie 2024 09:39

Ionuț Popa, președintele Clubului Sportiv Dinamo, a făcut un anunț uriaș pentru întreaga suflare dinamovistă: astăzi s-a disputat ultima partidă pe Stadionul Dinamo, Nicolae Badea, fostul acționar al „câinilor” și-a dat acordul pentru demolarea tribunei oficiale.

Totodată, fuziunea dintre cele două entități, CS și FC, este mai aproape decât se credea, însă a fost făcut deja un prim pas în acest sens: unirea celor două academii.

Gol anulat eronat și reușită la ultima fază în timpul semifinalelor barajelor pentru ultimul loc de Liga a 2-a » CS Dinamo, cu un pas în eșalonul secund
BARAJ
Gol anulat eronat și reușită la ultima fază în timpul semifinalelor barajelor pentru ultimul loc de Liga a 2-a » CS Dinamo, cu un pas în eșalonul secund

Buldozere în Șoseaua Ștefan cel Mare până la finalul anului. Ionuț Popa: „Totul depinde de CNI”

Astăzi, pe bătrâna arenă din Ștefan cel Mare, a avut loc semifinala barajului de promovare în Liga a 2-a: CS Dinamo s-a impus cu 3-1 în fața CSC Ghiroda și Giarmata Vii, iar formația Ministerului de Interne va juca cu promovarea pe masă la Focșani (sâmbătă, 15 iunie, ora 17:30).

Conform președintelui CS Dinamo, aceasta a fost ultima partidă disputată pe terenul unde au pășit Dudu Georgescu, frații Nunweiller, Cornel Dinu sau Florea Dumitrache.

A fost oficial ultima partidă pe acest stadion, 100%. Deja am dispus colegilor de a dezmembra anumite elemente. Am avut o discuție cu domnul Badea prin care l-am rugat să își demonteze tribuna oficială, am avut un răspuns pozitiv. Mi-a indicat că îmi va comunica societatea care se va ocupa de acest lucru, le va monta la baza din Tei, dar le va muta de pe Stadionul Dinamo. CNI-ul va publica licitația în curând.

Dacă totul merge bine, trebuie să facilităm câștigătorilor tot procesul. Până atunci, trebuie să ne asigurăm că totul este curat. Va fi o demolare parțială în primă fază. Va fi atipic: vom începe întâi construcția, apoi demolarea totală. Nu vă pot oferi o dată acum, nu ține de mine, totul depinde de CNI. Cred că anul acesta vom vedea buldozerele, eu asta simt, totul ține de CNI”, a transmis acesta în cadrul emisiunii Exclusiv Dinamo, realizată de prosport.

Fuziunea, extrem de aproape

Ionuț Popa a anunțat că există deja un acord între contopirea academiilor celor două cluburi, considerându-l a fi un prim pas către fuziune. Aceasta depinde major de ieșirea din insolvență a „câinilor”, însă Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, anunță că este doar o chestiune de timp până se va întâmpla acest lucru.

+27 FOTO

Nu ne interesează să ajungem până în Liga 1, ci să fuzionăm cu echipa din prima divizie, pentru a crea un Dinamo puternic ca în vremurile anterioare, când tot CS Dinamo era clubul-mamă. Ieri am avut o întâlnire cu cei de la Renovatio și am discutat pe marginea unui protocol între academii.

Din acest sezon, toate grupele de copii și juniori ale lui Dinamo se vor antrena în Ștefan cel Mare. Încercăm să revigorăm la nivelul ambelor entități, un pas premergător fuziunii. Ei încă nu au ieșit din insolvență, dar înțeleg că este doar o chestiune de timp.

Există dorință din ambele părți pentru fuziune, ar fi păcat să nu readucem fotbalul de înaltă performanță pe noul stadion. Va fi greu să gestionăm acel stadion dacă nu vom avea meciuri de cel mai înalt nivel” a mai spus „boss-ul” Clubului Sportiv, conform aceleiași surse citate.

VIDEO. Andrei Nicolescu: „Dinamo nu este o afacere! Nimeni nu are de câștigat nimic în acest moment”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB îl vrea pe fostul căpitan din Superliga! Gigi Becali recunoaște: „Negociem”
Superliga
FCSB îl vrea pe fostul căpitan din Superliga! Gigi Becali recunoaște: „Negociem”
Mihai Stoica i-a executat pe unguri în 4 cuvinte » Reacția virală a oficialului după succesul Corvinului
Europa League
Mihai Stoica i-a executat pe unguri în 4 cuvinte » Reacția virală a oficialului după succesul Corvinului
Croații jubilează după victoria Corvinului din Europa League: „Vești grozave și o informație interesantă”
Europa League
Croații jubilează după victoria Corvinului din Europa League: „Vești grozave și o informație interesantă”

Tricolorii l-au uimit pe fostul campion mondial: „România a captat magia Euro 2024: acum trebuie să le urmăm exemplul”

Rugămintea bizară a regelui Charles pentru jucătorii Angliei » Numai Nicolae Ceaușescu a mai avut o idee similară


Comentarii (16)
stefanf78
stefanf78  •  13 Iunie 2024, 20:20
Postat de c0ncret pe 13 Iunie 2024, 11:44

gigist cu 2 neuroni aflati in conflict, nu intereseaza pe nimeni aberatiile tale.

Și totuși ai răspuns :)) Contradicția neuronilor e la tine. Da’ nu’ți bate mintea aia drăguță care e’n stare doar de jigniri, vezi’ți în continuare de ale tale, geniule. Spor! P.S.: se pregătește lupta FCRB vs FCR23.

mirstelistu
mirstelistu  •  13 Iunie 2024, 14:55

Vise tata vise, mizeria tepara dupa ce iese din insolventa in 2 ani e papa

c0ncret
c0ncret  •  13 Iunie 2024, 11:44
Postat de stefanf78 pe 13 Iunie 2024, 10:36

Utmează “războiul” FCDB vs CS Interne, pe modelul FCSB vs CSA. Se vor bucura și dinamoviștii, nu Doar Steaua București :)

gigist cu 2 neuroni aflati in conflict, nu intereseaza pe nimeni aberatiile tale.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează