FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 3-0

DINAMO - CS U CRAIOVA 3-0 // FOTO Imaginile etapei în Liga 1: gestul incredibil la care au recurs ultrașii dinamoviști după golul 3 al lui Montini

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 19:03

Dinamo a bifat sâmbătă seara primul succes după o perioadă îndelungată de secetă, 3-0 în "Ștefan cel Mare" cu CS U Craiova, o victorie total neașteptată a echipei lui Rednic.

Frigul a fost inamic numărul 1 la partida de sâmbătă. A plouat mărunt pe toată durata meciului, iar asistența a fost una foarte mică: doar 500 de suporteri au venit la meci.

Totuși, imaginea serii a fost oferită de cei aproximativ 15 suporteri dinamoviști din Peluza Sud. Imediat după golul 3 al lui Montini, aceștia au sfidat temperatura extremă de afară și s-au dezbrăcat la bustul gol, ipostază în care au stat aproximativ 10 minute.

Entuziasmați peste măsură, aceștia au început să-i ironizeze pe fanii olteni aflați în sectorul oaspeților. În plus, rebelii ultrași i-au dedicat și un cântec în italiană lui Mattia Montini, autorul celor trei goluri.

Vezi și: De ce “i-a explodat inima” Craiovei în Ștefan cel Mare: Costin Ștucan analizează inexplicabilele greșeli făcute de jucătorii lui Mangia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează