FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS UNIVERSITATEA 0-2

DINAMO - CS UNIVERSITATEA 0-2 // VIDEO Cătălin Straton a fost singurul dinamovist care i-a înfruntat pe fani » Momente tensionate după meci

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 09:41

Dinamo a pierdut meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 0-2, iar fanii nu au fost deloc blânzi cu elevii ghinionistului Eugen Neagoe.

În timp ce întreaga lume a fotbalului stătea cu sufletul la gură, rugându-se pentru sănătatea lui Eugen Neagoe, fanii dinamoviști continuau disputa cu Ionuț Negoiță și cu jucătorii. 

Mihai Popescu, fundașul central revenit după împrumutul în Scoția, a avut un schimb dur de replici, de la distanță, cu fanii de la Tribuna I. Enervați la culme, fanii și-au vărsat mânia într-o discuție cu portarul Cătălin Straton, singurul dinamovist care a avut curajul să îi confrunte: „Băiete, jucăm 10 meciuri să dăm și noi un gol?!”. 

A urmat o discuție imposibil de reprodus din cauza limbajului agresiv. Pe fundal, fanii olteni sărbătoreau victoria cu jucătorii lui Corneliu Papură.

Citește și:

Care au fost primele cuvinte rostite de Eugen Neagoe pe patul de spital » Familia i-a cerut să plece de la Dinamo

Cronică-manifest a lui Dan Udrea, după evenimentele de pe Arena Națională: „Ăsta nu e fotbal! E o junglă!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
policefun
policefun  •  23 Iulie 2019, 13:13

Dynamo suntem noi. Pch-ul scandeaza permanent asta. Intrati dragilor si jucati , antrenati, conduceti voi clubul. Pe banii vostri, cu efortul vostru. Va respect dar cred ca acum ati sarit calul. In rest bravo voua astept o noua coregrafie de exceptie.

alex_777
alex_777  •  22 Iulie 2019, 13:05

...fi mi-ar scarba de acesti bisnitari fara scrupule care se cred oameni numai pentru faptul ca fac umbra pe acest pamant, sunt sigur ca nici unu nu a citi o carte in viata lui (stiu doar cartile de joc) si vin sa faca pe stadioane legea!!! ... lipsa de cultura respect si civilizatie s-a vazut din plin, avem pretentii dar cand esti condus de *** care nu stiu limba romana ce pretentii sa avem de la pleava societatii care injura si nu judeca de parca ar fi animale insa sa se mai uite pe discoveri sa descopere ca lupii traiesc in haita dar isi respecta liderul LUPUL ALFA si sunt foarte organizati insa ei sunt precum o haita de oite, se cred mari lupi, CAINII ROSII, au doar ochii rosii de la prostie, rautate, lipsa de orice poate fi numit RESPECT!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  22 Iulie 2019, 13:01

Respect Straton !!!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close