FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS UNIVERSITATEA 0-2

DINAMO - CS UNIVERSITATEA 0-2 // Apar noi detalii în cazul lui Eugen Neagoe! Ce s-a întâmplat cu câteva ore înaintea infarctului

FOTO: Eduard Apostol +18   FOTO
FOTO: Eduard Apostol

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2019 22:29

Eugen Neagoe (51 de ani) a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor în minutul 25 al partidei dintre Dinamo și CS Universitatea (0-2). Antrenorul a fost resuscitat prompt pe gazon, iar primele investigații de la Spitalul Floreasca au concluzionat că a suferit un infarct cardiac inferior.

Starea lui Neagoe este stabilă în acest moment, antrenorul e conștient și cooperant, a depășit faza critică. Va fi supus unei coronarografii și sunt indicații pentru montarea unui stent. 

Apropiații care au sosit imediat la spital susțin că Neagoe s-a consumat foarte tare în ultimele zile. Pe fondul stresului, astăzi, în ziua meciului cu CS Universitatea, nu a mâncat nimic și a băut foarte multe cafele. 


Oamenii de fotbal se interesează de starea lui

Primii care au ajuns lângă Neagoe sunt Bogdan Bălănescu, președintele lui Dinamo, și unul dintre avocații clubului. După câteva minute, Dan Petrescu și Edi Iordănescu, omologii lui Neagoe din Liga 1, au sunat la spital pentru a se interesa de starea lui de sănătate.

Vezi și: 

FOTO Eugen Neagoe, dus de urgență la Floreasca după 15 minute de groază! Diagnosticul medicilor: infarct cardiac inferior!

Playtech: ȘOC! Germania dă Ucrainei LOVITURA de grație! Decizia uluitoare luată ACUM!


Comentarii (8)
113071459971015
Vladimir Sorescu  •  22 Iulie 2019, 09:32

Antrenorului Eugen Neagoe toții fanii care iubesc fotbalul și spiritul sportiv , ii doresc o recuperare cât mai rapida și mukta sanatate!!!!! Iar fanilor dinamovisti unii dintre ei xare au fotbalul in sânge sa știe un singur lucru , viața oricărui om este unica și NU au voie sa-și bată joc de ea!!!

mosierul
mosierul  •  21 Iulie 2019, 23:55
Postat de Constantin Ionut Florin pe 21 Iulie 2019, 23:09

Ce s-a întâmplat cu câteva ore înaintea infarctului.... Pai bun și ce s a întâmplat?

...Pai nu ai citit...scrie clar că nu a mâncat nimic și a băut multe cafele....

terminhater
terminhater  •  21 Iulie 2019, 23:43
Postat de Constantin Ionut Florin pe 21 Iulie 2019, 23:09

Ce s-a întâmplat cu câteva ore înaintea infarctului.... Pai bun și ce s a întâmplat?

Numai Apostol ştie ... Nouă nu ne zice , că e secretos ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează