FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA, SÂMBĂTĂ, 20:00

DINAMO - CSU CRAIOVA // Jucătorul-surpriză de la Dinamo de care se teme Mangia la meciul direct de sâmbătă: "Mi-a furat un titlu"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 16:07

CSU Craiova și Dinamo se vor duela sâmbătă, de la ora 20:00, într-un meci din etapa a 20-a din Liga 1. 

Înainte de meci, Devis Mangia, antrenorul Craiovei, a spus că se teme de atacantul lui Dinamo, italianul Mattia Montini, 26 de ani.

"Este un italian, Montini, care tot timpul a făcut meciuri bune contra mea. Eu sper că nu va face la fel în această partidă. Am pierdut un campionat de tineret în faţa lui și a lui Pigliacelli, în Italia. Ei au fost colegi la Roma.

E un jucător de calitate. Anul trecut, când a început sezonul, m-am gândit la un transfer.

Cu Dinamo va fi un meci foarte important, nu contează clasamentul. Este un meci special pentru noi, dar și pentru ei. Va fi importantă atitudinea. Nu-l cunosc pe Rednic, dar știu că a făcut lucruri bune înainte. Presiune va fi pe ambele echipe", a declarat Devis Mangia la conferința de presă.

În 2011, Montini și Mangia au fost adversari în Italia, în campionatul de tineret. Montini a marcat 3 goluri în meciul Roma - Varese 3-2, iar echipa la care antrena Mangia a pierdut campionatul.

  • Dinamo - CSU Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 20:00. Meciul va fi în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lionforever
lionforever  •  13 Decembrie 2018, 16:59

Ce va mai place sa vizionati pe facebook conferințele universității, lasa ca mai băgați una cu jocheul ajica si sa reveniți.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close