FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Ultima oră: a fost inspectat stadionul unde Dinamo speră să joace la revenirea în Superliga: „Aproape sigur jucăm acolo contra Craiovei”

Foto: Facebook FC Dinamo Bucuresti +29   FOTO
Foto: Facebook FC Dinamo Bucuresti

Articol de , - Publicat vineri, 07 iulie 2023 14:57 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 16:08

Astăzi, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din București, reprezentanții clubului Dinamo, cei ai deținătorilor de drepturi TV, cât și reprezentanții arenei din Capitală s-au așezat la masă pentru a vedea cum ar putea funcționa sistemul de arbitraj video pe acest stadion, în vederea meciului cu CSU Craiova, din prima etapă a noului sezon de Superliga.

  • Dinamo - CSU Craiova se joacă luni, 17 iulie, de la ora 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport

Arena Națională este blocată în perioada 15 iulie - 15 august, din cauza unor concerte, iar atât FCSB, cât și Dinamo, formații care au jucat pe cel mai mare stadion al țării în sezoanele trecute, își caută o nouă „casă” provizorie. 

Adrian Mutu pleacă de la Rapid! A acceptat oferta celor de la Neftchi Baku și merge să semneze contractul
Rapid
Adrian Mutu pleacă de la Rapid! A acceptat oferta celor de la Neftchi Baku și merge să semneze contractul

Se discută dacă Dinamo - CSU Craiova se va putea juca pe „Arcul de Triumf”

Din informațiile Gazetei Sporturilor, reprezentanții deținătorilor drepturilor TV, precum și cei care se ocupă de monitorizarea sistemului de arbitraj video au fost prezenți pe stadionul „Arcul de Triumf”, pentru a vedea dacă partida dintre Dinamo și CS Universitatea Craiova, din prima etapă a Superligii, se va putea disputa sau nu acolo. 

Toate părțile implicate sunt în criză de timp, având în vedere faptul că Superliga în puțin peste o săptămână, mai informează sursele GSP.

Contactat de GSP, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a declarat: „În proporție de 99% vom juca pe Arcul de Triumf. Am primit asigurări în acest sens. Mai sunt cateva formalități de îndeplinit”. 

Oficialul dinamovist este unul dintre cei care i-a convins, în toamna anului trecut, pe reprezentanții stadionului „Arcul de Triumf” să închirieze arena alb-roșilor. 

Dinamo ar putea apela din nou la varianta Giurgiu 

În cazul în care sitemul de arbitraj video nu va putea fi instalat pe stadionul „Arcul de Triumf”, „câinii roșii” ar putea apela din nou la varianta Giurgiu. 

Trupa din „Ștefan cel Mare” a mai jucat acolo în Liga 2, în postura de gazdă, înainte de a începe să-și dispute partidele considerate pe teren propriu pe „Arcul de Triumf”. 

O altă variantă în afara Bucureștiului ar putea fi noua arenă din Târgoviște, informează cei de la Radio Dinamo. 

VIDEO. Ovidiu Burcă, înaintea primului său sezon în Superligă: „Nu simt presiune, este fix ca atunci când am debutat ca antrenor la juniorii Rapidului”

Citește și: 

Vassaras, după un play-off plin de controverse: „Am remarcat un progres în luarea deciziilor”. Concluziile CCA la un an de VAR în România

Peluza Sud Steaua a împânzit Bucureștiul cu zeci de mesaje dure anti-Becali și Ciolacu: „Jos labele de pe Ghencea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  08 Iulie 2023, 05:08
Postat de albu pe 07 Iulie 2023, 17:04

Vlade ar fi bine sa fie 100% nu 99% ca voi ne-ati vandut abonamente pe Arc, nu am dat 800 de lei sa fac naveta la Giurgiu ca anul trecut. Si inca o treaba, cum adica sunt in criza de timp,Dinamo a promovat de aproape o luna, nu ati avut timp o luna sa rezolvati problema,trebuia sa asteptati pana acum?

bine punctat!

tritonal
tritonal  •  08 Iulie 2023, 00:27

Sper sa castige Craiova!

mihaidinucl55
mihaidinucl55  •  07 Iulie 2023, 23:21

Sistemul VAR nu este dependent de camerele de televiziune? Digi Sport ce zice?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează