FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Cu ei atacă Eugen Neagoe play-off-ul! GSP.ro îți prezintă staff-ul complet al lui „Geană” de la Dinamo

Eugen Neagoe s-a înțeles cu Dinamo încă de pe 3 iunie // FOTO: GSP
Eugen Neagoe s-a înțeles cu Dinamo încă de pe 3 iunie // FOTO: GSP

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2019 17:54

Dinamo a început de astăzi antrenamentele pentru viitorul sezon, iar jucătorii se pregătesc în premieră la Săftica sub comanda lui Eugen Neagoe. Roș-albii vor avea vineri vizita medicală, pentru ca luni, 24 iunie, să plece în cantonament la Marbella (Spania).

GSP.RO îți prezintă staff-ul cu care Eugen Neagoe va ataca play-off-ul în ediția 2019/2020. El va fi ajutat de Sebastian Moga (secund), Florentin Rădulescu (antrenor cu portarii) și Marius Dima (preparator fizic).

Moga (foto sus) a fost fotbalist la Dinamo în anii '90, bifând și 5 prezențe la echipa națională. Rădulescu a fost goalkeeper la Flacăra Moreni, Petrolul Ploiești, Rapid București, Astra, FC Argeș și Vaslui, printre altele, în timp ce Dima a fost alături de Neagoe la ultimele echipe pe care le-a antrenat. În plus, preparatorul fizic a lucrat și la echipa națională, atunci când Victor Pițurcă era selecționer, iar Neagoe secund.

Florentin Rădulescu

Din lotul prezent astăzi la reunire, au absentat, motivat, internaționalii Nistor, Klimavicius și Aliji, învoiți câteva zile în plus fiindcă au fost la echipele naționale ale României, Lituaniei, respectiv Albaniei. Grecul Papazoglou va ajunge mâine la București.

LOTUL PREZENT LA REUNIREA LUI DINAMO

Portari: Cătălin Straton, Vlad Muțiu, Ștefan Fara
Fundași: Denis Ciobotariu,  Marco Ehmann, Levent Oltay
Mijlocași: Nabil Jaadi, Reda Jaadi, Ioan Filip, Mamoutou N'Diaye, Alexandru Răuță, Andreas Mihaiu, Ionuț Șerban, Alin Lazăr, Geani Crețu, Aleksandru Longher
Atacanți: Mattia Montini, Daniel Popa, Robert Moldoveanu, Gabriel Răducan, Cătălin Măgureanu

Aliji, Klimavicius și Nistor vor veni la echipă după 20 iunie, iar atacantul Papazoglou va ajunge marți.

Vezi și:

EXCLUSIV Dinamo a mai renunțat la doi jucători pentru sezonul viitor! Mihai Neicuțescu și Alin Dudea rămân la Chindia: „Discuția a fost foarte clară”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
martinpen
martinpen  •  23 Iunie 2019, 06:09
Postat de Pavel Radu pe 18 Iunie 2019, 06:25

Ce play-off ? Daca nu retrogradam sa spunem bogdaproste !

Urata gandire pentru un simpatizant Dinamo... Daca erai fan adevarat, erai alaturi de echipa si veneai cu o gandire pozitiva, care ajuta echipa... Cum sa joace aia bine stiind ca suporterii proprii le doresc retrogradarea?

fara_pista
fara_pista  •  18 Iunie 2019, 10:35

Depistez un entuziasm debordant la fanii echipei de la RIN - playout, retrogradare, B. Și, nu uitați: nu confundați cu cealaltă Dinamo, că „firma aia a lui Ionuţ Negoiţă nu deţine palmaresul, nu deţine mai nimic” - așa zice puriul cel strâmb, nu?

520143398153430
Pavel Radu  •  18 Iunie 2019, 06:25

Ce play-off ? Daca nu retrogradam sa spunem bogdaproste !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează