FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Cum sabotează Negoiță transferurile lui Dinamo! Acum e Puljici, dar era să pice și Fabbrini!

Articol de , - Publicat luni, 26 august 2019 09:10

DINAMO. Negoiță a modificat oferta financiară pentru Puljici, după ce jucătorul a acceptat condițiile inițiale. Acest obicei al afaceristului este unul obișnuit, el fiind obsedat de ideea ca toți cei care negociază cu el să îi cedeze. 

Ante Puljici este jucătorul cu care Dinamo vrea să își echilibreze apărarea dezastruoasă din acest sezon.

Stoperul de 31 de ani și-a dat acordul verbal să semneze cu "câinii", Florin Prunea a confirmat public acest lucru, dar totul s-a blocat în momentul în care oferta scrisă a fost diferită față de ce s-a discutat inițial. Salariu propus de 11.000 de euro pe lună a fost micșorat cu 1.000 de euro, iar prima de instalare de 50.000 de euro, înjumătățită.

Dar de ce ar face un club așa ceva după ce inițial se pune de acord cu jucătorul? Surse din anturajul finanțatorului Ionuț Negoiță susțin că această practică este una obișnuiță pentru afacerist.

Aproape de fiecare dată când oficialii clubului negociază cu jucătorii, în limitele impuse de patron, în momentul în care cele două părți se pun de acord, Negoiță intervine și modifică datele problemei. Afaceristul vrea mereu să își subordoneze omologul din negocieri și să-l facă să accepte condițiile impuse de el.

Gicu, Stelu și Hanca

Cel mai recent, orgoliul lui Ionuț Negoiță a "lovit" în cazul Gicu Grozav. La revenirea sa în Ștefan cel Mare, Grozav a cerut un salariu de 10.000 de euro pe lună și bonus de 500 de euro pentru fiecare gol marcat.

Oficialii au fost de acord și au mers la Negoiță pentru a primi ok-ul final. Fiind conștient că nu mai poate scădea din salariul oricum mic pentru cota lui Grozav, Negoiță a tăiat din premieri.

Acesta a considerat prea mare bonusul pentru golurile marcate și l-a scăzut de la 500 de euro la 450! Când Grozav a auzit, a început să râdă și le-a transmis conducătorilor dinamoviști că o să considere că ajută clubul cu bani în felul acesta. 

Un alt caz interesant au fost măririle salariale ale lui Steliano Filip și Sergiu Hanca. În perioada lui Cosmin Contra cei doi au avut evoluții foarte bune, iar actualul selecționer și managerul de atunci, Adrian Mutu, au considerat că e important să le mărească acestora salariile de la 4.500 de euro pe lună la 8.000 de euro.

Negoiță nici nu a vrut să audă, dar a fost convins într-un final de Mutu, care i-a spus că aceste măriri îi vor face pe cei doi să joace și mai bine și astfel vor fi vânduți pe bani mulți.

Negoiță a acceptat într-un final, dar a hotărât ca măririle să fie temporare, pe doar jumătate de sezon.

6 cluburia bifat Puljici în carieră: Zadar, Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Gent, Dinamo Tom Tomsk și Al-Faisaly

Dacă nu-i place jucătorul, îl amână

O altă metodă de negociere a lui Ionuț Negoiță este amânarea fotbaliștilor. Dacă nu-l agreează în mod special pe jucător, finanțatorul amână discuțiile prin intermediul oamenilor săi. Așa s-a întâmplat și cu Cosmin Matei, 27 de ani. Decarul a discutat cu oficialii roș-albi, iar aceștia i-au transmis că Negoiță este cel care ia decizia finală. Apoi a tot amânat momentul până când Matei s-a simțit jignit și a ajuns la un acord cu Viitorul lui Gică Hagi.

Era să pice și Fabbrini!

Diego Fabbrini a semnat cu Dinamo în baza relațiilor foarte strânse dintre directorul executiv Bogdan Bălănescu și impresarul mijlocașului, Florin Manea. 

Conform surselor Gazetei, Ionuț Negoiță a vrut să plătească doar 25.000 de euro din suma totală de 75.000 de euro cerută de clubul ȚSKA Sofia. Într-un final, cu chiu-cu vai, oficialii dinamoviști l-au convins pe finanțator că oricum suma de transfer este foarte mică având în vedere valoarea italianului. 

Citește și:

PCH, amenințare fără precedent pentru Negoiță și șefii „câinilor”: „Dacă faceți asta, v-ați dat foc la valiză!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (21)
rocky2
rocky2  •  26 August 2019, 19:32
Postat de lapusneanul pe 26 August 2019, 09:01

raureanu si vranceanu, doi gigisti care au facut acest articol sa uite cititorii de umilinta fecesebeului...:)

Da, au sarcina sa distraga atentia de la penibila echipa pastorita hazliu de un cioban!

113293806628121
Dorel Instalatorul  •  26 August 2019, 16:58
Postat de Daniel Irimescu pe 26 August 2019, 11:23

Bai imperatoare ! Ti ai gasiti de arbeit sau *** !

Asta e prost rau!In loc sa-l doara inima pentru echipa lui, el se bucura pentru un eventual rau a lui Dinamo!Sigur e si psd-ist!

113293806628121
Dorel Instalatorul  •  26 August 2019, 16:54

De obicei nu sunt pentru lucruri violente!Dar daca e asa cum se scrie,sa ma ierte D-zeu,dar acestora, ca Negoita, Becali,Rotariu sau cine o mai fi ,sa se gaseasca un nebun sau mai multi si sa le da foc la casa si sa nu scape niciunul!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează