FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Dan Nistor: „Asta ar fi ultima! Ei nu s-au ascuns pe sub birouri”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 decembrie 2019 17:35

Dan Nistor (31 de ani) a vorbit din nou despre varianta despărțirii de Dinamo și a sărit în apărarea lui Florin Prunea și Ionel Dănciulescu, amenințati cu demiterea.

  • Dinamo are astăzi un meci decisiv pentru calificarea în play-off, la Botoșani, de la ora 20:00. Meciul e liveTEXT AICI și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Plus.

„Eu sunt un dinamovist şi voi rămâne dinamovist toată viaţa, dar dacă va veni o oferta bună pentru mine şi pentru club, mă voi gandi. Am o vârstă şi trebuie să am grijă şi de familia mea. 

Ar fi ultima ca cei doi să plece (n.r. Prunea și Dănciulescu). Eu sunt sigur că atât Florin, cât şi Danciu nu ar lăsa Dinamo la greu. Au demonstrat de atâtea ori că sunt alături de noi. Nu s-au ascuns pe sub birouri la greu şi au fost, alături de staff-ul tehnic, mereu lângă noi şi ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Pentru ca acest club să revină unde îi este locul, în elită, e nevoie în primul rând de dinamovişti, iar ei sunt printre cei mai mari dinamovişti”, a declarat Nistor conform TV Digi Sport.

VIDEO // Uhrin, mesaj pentru fanii dinamoviști

Vezi și: 

DINAMO // Dan Nistor a plecat la Rucăr pentru a-și hotărî viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  20 Decembrie 2019, 12:26

oameni fara minte rutaciosi si fara pregatire niste puberi istoviti minati de a da vina pe altii. eu nu spun ca nu se fac greseli dar sa te gindesti sa ii dai afara pe prnea si danciulescu in conditiile in care dinamo incearca sa faca din... bici si sa mai pocneasca este de risul curcilor. acum cind au nevoie de liniste unde nu sint bani unde finantatorul joacca la multe capete iar cei cu bani dorm inca bine de grija banilor pe ccare ii tin la ciorap sa te mai cert sa maresti tensiunea in club este incredibil. am crezut ca cel putin au o experienta de viata ca ... si ... ca... dar se pare ca asa cum au ajuns sa faca bani sa aiba si grade pe umar degeaba avind averi de invidiat din nimic doar din smecherii cumii sta bine romanului despot umilind pe ceilalti asa cum spunea becali ca jucatorii sint gladiatori devine totul mai absurd ca in romanele lui kafka. nu mai aveti rusine si nu aveti vocatia demnitatii pentru ca nu ati faut averi din cinste. dusan saracul a picat intr-o mocirla. singurul om cu demnitate si caracter . iar acest nistor sa bage de seama ca fotbalul nu a inceput cu el si nu se va termina cu el. ori esti om ori nimic. cine te aude cind plingi de bani parca ai fi copii strazii. cita nesimtire...mai bine taci.

creeperno999
creeperno999  •  19 Decembrie 2019, 23:20

1-0 inseamna tot 3 puncte pierdute. Play out scrie pe noi daca nu batem astra sau fcsb

dvd1
dvd1  •  19 Decembrie 2019, 20:01

3, 4-0 pt Botosani garantat 100%. Atita e de zis

Vezi toate comentariile (8)
Comentează