FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Antrenorul român care nu crede în proiectul DDB: „Nu sunt de acord, nu văd niciun viitor!”

Dinamo e în pragul colapsului. FOTO: GSP
Dinamo e în pragul colapsului. FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 10:54 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 11:15

Daniel Isăilă (48 de ani), antrenorul lui Baniyas Club, alături de care a fost aproape să câștige titlul în Emirate, a radiografiat în această dimineață situația fotbalului românesc.

Fostul selecționer al naționalei de tineret a comentat și ultimele evenimente petrecute la Dinamo, o echipă aflată în pragul colapsului. Isăilă nu crede că proiectul socios derulat de suporteri ar fi unul de viitor.

„Toată admirația pentru ce au făcut suporterii, dar nu sunt de acord. Nu văd niciun viitor la un astfel de proiect”, a afirmat Daniel Isăilă în această dimineață, la emisiunea „Digi Sport Matinal”. 

Antrenorul român care nu crede în proiectul DDB: „Nu sunt de acord, nu văd niciun viitor!”
Daniel Isăilă

Dinamo, la mica publicitate!

Dinamo caută sponsori pentru club, au dat anunț în mediul virtual, prețul pentru publicitate pentru echipament și pe panouri pornind de la 50.000 de euro, în condițiile în care, cash, atrag doar 400.000 de euro în prezent.

Sub egida „Fă-ți numele cunoscut pe tricoul cu cea mai mare expunere", liderii board-ului DDB, acționarul minoritar al roș-albilor, îi invită pe potențialii sponsori să ia în calcul un parteneriat cu Dinamo.

În acest moment, sponsorul principal al clubului, casa de pariuri „Unibet", plătește 400.000 de euro, plus bonusuri, pe stagiune. Bonusuri în funcție de performanțele echipei, ceea ce nu prea s-a întâmplat în ultimii ani, când echipa a fost la retrogradare, mai salvându-se situația cu semifinalele Cupei României. 

Doar sponsorul principal al grupării asigură o sumă cash grupării, ceilalți parteneri oferă servicii în schimbul apariției numelui companiei pe panouri și pe tricouri. Astfel, în acest moment, dinamoviștii au transmis oficial că prețurile pentru publicitate pe echipament și pe panourile publicitare pornesc de la 50.000 de euro.

VIDEO „Câinii” s-au reunit și au efectuat primul antrenament

Citește și alte știri despre Dinamo:

FCSB o ține în viață pe Dinamo! PCH confirmă ajutorul financiar de la Becali: „Situația e groasă rău, cum n-a fost niciodată!”

Dinamo, la mica publicitate! Cum vor „câinii” sa facă rost de bani pentru noul sezon

Cât de gravă e situația la Dinamo? Mesajul DDB: „Am intrat în zona de risc. Trebuie să evităm cu orice preț acest lucru” + se vorbeşte despre plecarea lui Dusan Uhrin

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
rocky5
rocky5  •  19 Iunie 2021, 13:01

Mare antrenor Isailă, aproape ca era să câștige titlul la cămile! :)))

smdb
smdb  •  19 Iunie 2021, 12:33
Postat de valentindragobete pe 19 Iunie 2021, 11:40

" ... tricoul cu cea mai mare expunere ", zău mă, i-auzi si unde-l expun ?!

Au scos una si mai si, cum ca suporterii lor sunt cu studii superioare si din mediul business :))))) Anul trecut cand se milogeau de Contra sa nu-si ceara salariul o ardeau in lacrimogene cum ca donatiile vin din salarii de curier, azi toti sunt masteranzi :)))) Chiar sunt curios sa vad diplomele de inginer ale lui Bucurica si Tararache :))))

smdb
smdb  •  19 Iunie 2021, 12:00
Postat de valentindragobete pe 19 Iunie 2021, 11:40

" ... tricoul cu cea mai mare expunere ", zău mă, i-auzi si unde-l expun ?!

In play-out de la 16:00, in derby-ul cu Voluntari :))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează