FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Daniel Popa le face o promisiune fanilor: „Vrem să demonstrăm că suntem demni de Dinamo!”

Articol de , - Publicat joi, 08 august 2019 17:46

Dinamo joacă vineri împotriva celor de la Poli Iași. Daniel Popa (24 de ani) a marcat trei goluri în victoria de etapa trecută cu Clinceni, scor 4-2, și le promite fanilor că va contribui la calificarea în play-off.

  • Poli Iași - Dinamo e vineri, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport

„Ne-am întâlnit și înaintea meciului cu Iași cu domnul Neagoe. Chiar și ieri a stat de vorbă cu mine și Mattia (n.r. Montini) și ne-a spus ce dorește de la noi. E altceva când îl simțim aproape. Ne ajută foarte mult. Sper să revină cât mai curând.

Suntem puțini mai relaxați și mult mai ambițioși după victoria cu Clinceni (n.r. scor 4-2). Vrem să demonstrăm că suntem jucători demni de Dinamo. S-a spus că nu vom face față și nu este așa. Sper să ne facem treaba și să ajungem unde ne-am propus”, a declarat Popa.

Declarațiile lui Daniel Popa înainte de Iași - Dinamo:

+4 FOTO

VEZI ȘI:

FC Voluntari a transferat un triplu campion al Austriei » Martin Harrer a semnat cu ilfovenii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
vasy86le
vasy86le  •  09 August 2019, 09:47
Postat de pol1tehnicaiasi pe 08 August 2019, 21:08

FORZA POLI IASI sper sa batem cainii!! In mod normal, trebuie sa castigam fara probleme !! Sper sa nu-i luam la pret de matineu si atunci vom castiga !!! HAI BAIETII !!

Acelasi comentariu l-ai dat si sezonul trecut si ati luat bataie :)

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  09 August 2019, 07:39

VEDEM DISEARĂ LA IAȘI DACĂ SUNTEȚI DEMNI!!

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  08 August 2019, 21:08

FORZA POLI IASI sper sa batem cainii!! In mod normal, trebuie sa castigam fara probleme !! Sper sa nu-i luam la pret de matineu si atunci vom castiga !!! HAI BAIETII !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează