FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dario Bonetti refuză să semneze rezilierea cu Dinamo! Supărat pe Mureșan, italianul blochează numirea noului antrenor

Dario Bonetti refuză să semneze rezilierea contractului cu Dinamo / foto: GSP
Dario Bonetti refuză să semneze rezilierea contractului cu Dinamo / foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 16 septembrie 2021 15:46 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 16:22

Dario Bonetti (60 de ani) e în continuare supărat după ce a fost îndepărtat de la Dinamo. Drept răzbunare, italianul refuză să semneze rezilierea contractului cu roș-albii! 

„Divorțul” momentului din fotbalul românesc nu s-a produs deocamdată și în acte. Dezamăgit de Iuliu Mureșan și de modul în care a fost izgonit din club, Bonetti refuză deocamdată să semneze rezilierea. Acesta e și motivul pentru care, cel puțin pentru moment, șefii n-au putut avansa în negocierile cu Miriuță, Rednic și celelalte nume vehiculate în ultimele zile. 

Șumudică a aruncat în lăutari cu banii primiți de la Neluțu Varga » Cea mai cerută dedicație la ziua lui Gigi Corsicanu
PETRECERE
Șumudică a aruncat în lăutari cu banii primiți de la Neluțu Varga » Cea mai cerută dedicație la ziua lui Gigi Corsicanu

Pentru cele două luni petrecute în Ștefan cel Mare, conducerea și Bonetti au căzut totuși de acord ca italianul să primească salariile pe două luni. În total, 12.000 de euro.

Italianul a rămas cu un gust amar după despărțirea de Dinamo. Venit la echipă cu câteva zile înainte de startul sezonului, Bonetti a fost părăsit de toți oamenii din conducere, care l-au considerat unicul vinovat pentru eșecul usturător cu FCSB, 0-6.

Mircea Rednic își negociază venirea la Dinamo 

În așteptarea despărțirii oficiale de Dario Bonetti, Mircea Rednic se află la București și negociază cu Nicolae Badea, omul care conduce din umbră Dinamo. Badea dorește să afle de la Rednic care sunt pretențiile sale pentru a prelua postul de antrenor principal al formației din Ștefan cel Mare.

„Puriul” e dispus să treacă peste vechile diferende cu Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo. Întâlnirea cu Nicolae Badea va fi crucială în decizia lui Rednic de a reveni, sau nu, la Dinamo.

Dario Bonetti, mesaj amplu după plecarea de la Dinamo

Tehnicianul italian și-a luat rămas bun de la suporterii lui Dinamo printr-un amplu mesaj publicat pe rețelele de socializare. Dario Bonetti explică pe îndeletele motivele pentru care nu îi va mai antrena pe roș-albi și face radiografia mandatului de 2 luni pe care l-a avut în Ștefan cel Mare.

„Am ajuns aici cu mâinile goale săpând tranșee, încercând să țin echipa în viață. Acum, că în sfârșit cavaleria este aici, toată lumea este în siguranță. Acum, mă simt folosit și aruncat din punct de vedere fotbalistic, dar trebuie să spun că, în adâncul meu, știam deja asta. Știu fotbal și am prevestit ce se va întâmpla, dar am ales cu inima și nu cu rațiunea, riscând un accident și asta s-a și întâmplat” 

„A trebuit să antrenez o echipă pe care nu o cunoșteam, formată din băieți foarte tineri de la Dinamo 2 și de la Liga 3. Îmi amintesc că atunci când am ajuns, în acel moment niciun antrenor nu a vrut să vină și mi s-a spus, din aceste motive, că primele 10-12 meciuri nu ar fi importante pentru clasament și că ar fi nevoie de ele pentru organizarea echipei, așteptând ca FIFA să ridice interdicția la transferuri”

„Exact în acel moment am spus, cunoscând minuțios fotbalul, că după doar câteva înfrângeri la rând vor începe presiunile. De fapt, fotbalul este una, dar de multe ori cei care îl administrează nu știu ce contează. Le mulțumesc tuturor muncitorilor de la Săftica, de la Dinamo, jucătorilor și în special acestor fani adevărați, pentru că dau dovadă de un atașament extraordinar. Acesta a fost motivul principal pentru care am decis să vin la poate cel mai jos moment din istoria clubului". Mesajul integral e AICI!

VIDEO Cornel Dinu, intervenție la GSP Live după FCSB - Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Filosofia antrenorului ales de Iuliu Mureșan » Ce mesaj le transmite tinerilor și ce amintiri are de la Dinamo: „Dintr-odată, te trezești că îți îndeplinești visul”

VIDEO Obișnuit cu haosul! Noul antrenor al lui Dinamo, marcat de ultima experiență importantă: „Probleme, datorii, patronul a oprit finanțarea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
creeperno115
creeperno115  •  17 Septembrie 2021, 22:45

Muresan trebuie respectat! Pe bugetul asta de insolventa, a adus niste jucatori extraordinari. Daca Muri are incredere in miriuta, atunci ii voi ura multa bafta

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  17 Septembrie 2021, 15:02
Postat de doar..titi pe 17 Septembrie 2021, 12:20

inca o dovada a ''profesionalismului'' ddb!!cum bah sa chemi un om , cand nimeni nu dorea sa preia echipa , sa i se promita ca primele 10-12 meciuri nu conteaza ...si sa -l dea afara dupa 5meciuri??!!stiut fiind de la inceput ce lot are dinamo , ce probleme fizice...si nu in ultimul rand ...lipsa banilor??!!da n-ai cei face : doar dinamo bucuresti!!!

E „lucratura”lui Muri baci!Dinamo nu va scapa de Miriutza!

514091889218839
Mihai Buzea  •  17 Septembrie 2021, 13:05

RESPECT bonetti!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează