FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Se anunță vremuri grele pentru Dinamo: „Cheltuielile se vor dubla”

foto: Raed Krishan - GSP
foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 11:22 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 12:02

Invitat la GSP LIVE, jurnalistul Remus Răureanu a discutat cu moderatorul Costin Ștucan despre viitorul lui Dinamo, echipă aflată în insolvență din cauza datoriilor.

Potrivit informațiilor interne trimise de conducerea DDB către fanii cotizanți, Dinamo are o datorie totală de 7 milioane de euro către creditori, pe care încă nu a început s-o achite.

Jurnalistul Gazetei Sporturilor, Remus Răureanu, a analizat situația clubului din „Ștefan cel Mare” și crede că cea mai grea perioadă încă nu a început.

Dinamo și-a ales adversara de la baraj! 4 argumente invocate de „câini”
DINAMO
Dinamo și-a ales adversara de la baraj! 4 argumente invocate de „câini”

VIDEO „Dinamo își va dubla cheltuielile când va începe să achite datoriile”

„O să fie o problemă și mai mare. Dinamo a funcționat achitându-și cheltuielile curente. Încă nu a început să plătească datoriile din planul de reorganizare, adică datoriile vechi, care au dus-o în insolvență. Așa că Dinamo își va dubla, probabil, cheltuielile când va achite din datoriile din planul de reorganizare. Iar dacă echipa merge în Liga 2, totul mi se pare imposibil de gestionat. Dacă mergi în Liga 2 dispar drepturile TV.

Oricum, sursele de venituri înregistrate în planul de reorganizare au fost exagerate îngrozitor, au fost umflate la maximum. Sunt trecute milioane de euro din vânzarea de jucători, milioane din sponsorizări... În Liga 2 dispare singura sursă de venit garantată, drepturile TV. Nu văd cum Dinamo s-ar putea descurca în Liga 2, unde concurezi cu cluburi care iau milioane de euro de la Primării, iar tu ai spate doar DDB. Care nu are cum să păstreze randamentul de până acum.

La începutul programului DDB a fost o explozie, a fost un entuziasm care i-a făcut pe fani să doneze. De acum vor dona doar ultrașii, doar cei foarte foarte dedicați. Când oamenii văd că își sacrifică finanțele slabe ca să salveze clubul și nu-l salvează... E ca o gaură neagră, nu se schimbă nimic”, a spus Remus Răureanu la GSP LIVE.

Citește și: 

Indezirabil! Liderul lui Dinamo i-a inflamat iar pe suporteri: „Tot urla către noi. Nu se dezminte!”

Pierde barajul, se desparte de Dinamo: „Devin liber de contract”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
rocky5
rocky5  •  01 Mai 2022, 16:03
Postat de hristo88 pe 29 Aprilie 2022, 14:02

ti-ai luat bilet de buzau vasile? mare oftica pe fcfcsbistiiSA.

Iar va lua *** drumul provinciei?:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

titiduru22
titiduru22  •  30 Aprilie 2022, 01:38
Postat de sile007 pe 29 Aprilie 2022, 13:37

Ce atata tam tam si fumigene ieftine, statul va salva din nou acest club si in acest sezon, si in aceasta insoventa. Datoriile se vor sterge din pix, statul va investi 100 de milioane de euro sa le faca stadion nou si cu asta basta.

Numai voi cu traista-n bat prin toate coclaurile :)))

creeperno115
creeperno115  •  29 Aprilie 2022, 22:43

Din alea 7 milioane 2 sunt catre DDB si se taie. Raman 5 milioane. Planul e sa fie gasit investitor iar Bordusanu sa fie vandut peste 2 ani cu o suma de milioane de euro. Important e ca Dinamo sa ramana in liga 1

Vezi toate comentariile (42)
Comentează