FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // David anunță încă două plecări de la Dinamo » Ce transferuri mai pregătește Rednic

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 20:32

Alexandru David a anunțat că fundașul central Linas Klimavicius (29 de ani) și fundașul dreapta francez Damien Dussaut (24) vor efectua mâine vizita medicală și vor semna apoi cu Dinamo.  

Dezvăluie că mai Dinamo va mai face două transferuri și că echipa se pregătește să se mai despartă de doi jucători, Salomao și Katsikas. 

„Mâine au vizita medicală cei doi. Mai suntem în căutări, ne mai dorim doi jucători. Mai vrem un fundaș central și, dacă pleacă Salomao, mai vrem un mijlocaș de bandă.

Există un interes pentru el, vedem dacă se materializează. Va avea șanse destul de puține dacă va rămâne, e normal să nu ne bazăm pe el pentru că va pleca în vară, e în ultimele 6 luni.

Vom vedea ce se va întâmpla în aceste zile. Dacă nu pleacă, vom mai avea o discuție cu el să vedem dacă putem prelungi sau nu.

Îl mai avem doar pe Katsikas într-o situație clară din punctul nostru de vedere. Nu mai intră în vederile antrenorului, se antrenează separat. Să vedem cum ne înțelegem să plece.

La finalul perioadei de pregătire e posibil ca unul sau doi jucători să mai fie împrumutați. E prematur să vorbim acum. Aceste decizii îi aparțin lui Mircea Rednic”, a zis Alexandru David la TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

OFICIAL Transferurile 11 și 12 pentru Rednic » Încă doi fotbaliști străini au semnat cu „Internaționale Dinamo” + cum arată acum primul „11” 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  23 Ianuarie 2019, 08:03

MAI DAVIDE SPUNEI LUI BALANESCU SA NU SE MAI PROSTITUEZE DAND DECLARATII NEPROVOCATE CARE VA PUNE IN SITUATII JENANTE!!!SI CA ATARE II TRANSMIT ACESTUI BALANESCU CA""NU AR AVEA PE CINE TRANSFERA DE LA FCSB "CA NU AVETI >>>CU CE!!!!DINAMO TRANSFERA ACUM NUMAI PENTRU COMISIOANE FAMILIEI REDNIC CARE SUNT MAI MARI DECAT COSTUL REAL PENTRU TRANSFER!!!ASA CA>>>CIOCUL MIC CA VA-TI FACUT DE JA DE RAS!!!!SI O INTREBARE PENRTU ""VITEJII""DE LA DINAM:PE CE LOC SUNTETI SI CREDETI CA SCAPATI DE RETROGRADARE????

zecs93
zecs93  •  23 Ianuarie 2019, 03:28

du te katsikas !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează