FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

DINAMO. DDB face dezvăluiri incredibile: cum ar fi încercat Dorin Șerdean să trimită un jucător în Liga 1 » Fanii au blocat mutarea

Dorin Șerdean e considerat mâna dreaptă a lui Cortacero +1   FOTO
Dorin Șerdean e considerat mâna dreaptă a lui Cortacero

Articol de - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 12:15 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 18:54

Haosul de la Dinamo continuă și în 2021, iar războiul dintre oamenii din DDB și conducerea echipei e departe de a se fi încheiat. Astăzi, PCH a făcut dezvăluiri incredibile despre președintele Dorin Șerdean și presupusa tentativă a acestuia de a-l trimite pe Ahmed Bani la FC Voluntari. 

Ultrașii din PCH au intrat în posesia contractului pe care Dorin Șerdean a vrut să-l înregistreze la Federație. Oficialul „câinilor” ar fi încercat să-l trimită pe promițătorul mijlocaș Ahmed Bani (18 ani) la FC Voluntari. Gratis, fără nicio sumă de transfer! 

Oamenii din DDB susțin că au blocat mutarea puștiului la Voluntari și că Dorin Șerdean nu ar avea, de fapt, drept de semnătură în club

Război rece la Dinamo între PCH și Șerdean

În ultimele săptămâni, PCH a avut poziții extrem de ostile la adresa lui Șerdean, pe care îl consideră vinovat pentru situația acutală din Ștefan cel Mare. 

Pe 17 decembrie, înaintea meciului Dinamo - CFR Cluj, Dorin Șerdean a fost oprit de firma de pază în momentul în care încerca să intre pe stadion. Se pare că fanii din DDB i-ar fi interzis afaceristului să urmărească meciul din lojă. Până la urmă, Șerdean a intrat în stadion după îndelungi parlamentări cu forțele de ordine.

Adevărul despre afaceristul Dorin Șerdean » 10 societăți deținute, profit incredibil!

Cortacero se lăuda în septembrie că i-a prelungit contractul lui Ahmed Bani

În septembrie 2020, Dinamo anunța, prin vocea lui Pablo Cortacero, că le-a prelungit contractele lui Ahmed Bani și Valentin Borcea până în 2025. Bani, care are dublă cetățenie, română și iordaniană, e considerat unul dintre cei mai talentați jucători din curtea „câinilor”. A evoluat în 15 partide pentru roș-albi, marcând un gol în stagiunea precedentă. 

Ahmed Bani a fost prezent în această dimineață la reunirea lui Dinamo. Detalii despre ce s-a întâmplat la Săftica, AICI!

PCH: „Șerdean îl cedase gratis pe Ahmed Bani, deși n-are drept de semnătură”

DDB ÎL ÎNTOARCE PE BANI! ȘERDEAN ÎL CEDASE GRATIS, DEȘI NU ARE DREPT DE SEMNĂTURĂ!

Cu așa ceva avem de-a face în conducerea clubului! Dorin Șerdean a încercat să-l cedeze gratis pe Ahmed Bani la FC Voluntari. Neșansa lui Șerdean a fost că DDB a aflat și a intervenit prompt. S-a discutat cu jucătorul și cu tatăl acestuia.

Concluzia: avem de-a face cu mai multe nereguli de o foarte mare gravitate:

- Dorin Șerdean nu are drept de semnătură.
- Acesta continuă să semneze acte care pun în pericol clubul.
- Jucătorul și tatăl acestuia nu erau de acord cu acest transfer. Bani își dorește să joace la Dinamo.
- Dinamo nu avea niciun beneficiu de pe urma acestui transfer. Pur și simplu pierdeam un jucător valoros și de perspectivă, printr-o simplă neautorizată.
- Nu este prima dată când omul spaniolilor dă dovadă de lipsă de profesionalism și de rea voință în gestionarea clubului.

Transferul urma să aibă loc începând cu data de 28 decembrie 2020. În acordul de transfer este specifiat faptul că jucătorul este cedat GRATIS pe o perioadă NEDETERMINATĂ, urmând ca Dinamo să obțină 20% dintr-un eventual transfer viitor.

Dorin Pavel Șerdean a avut un rol esențial în aducerea lui Pablo Cortacero la Dinamo. Drept răsplată, spaniolul l-a numit pe Șerdean în funcția de Președinte Executiv al Clubului, chiar dacă acesta nu are nici pregătirea, nici priceperea pentru a ocupa această poziție - Comunicat Peluza Cătălin Hîldan

FOTO Contractul publicat de PCH

Ahmed Bani
Ahmed Bani

Pagina oficială a lui Dinamo a distribuit postarea 

Deși Dinamo e în continuare condusă de Cortacero&Șerdean, pagina oficială de Facebook a lui Dinamo a distribuit postarea celor din Peluza Cătălin Hîldan. Pe scurt, o nouă dovadă a haosului care domnește în toate compartimentele clubului. 

Dorin Șerdean: „E noaptea minții! Cum să nu am drept de semnătură?”

Contactat de GSP.ro, oficialul „câinilor” a comentat acuzațiile făcute de fanii lui Dinamo și situația lui Ahmed Bani.

„Ce să comentez? Ce reacție să am? E noapte minții! Nu-i logic că am drept de semnătură? Să se intereseze la LPF și FRF. Aceste lucruri nu fac bine lui Dinamo. Eu nu am să vorbesc niciodată de rău echipa mea. E prea mult. Ne facem prea mult rău!

Legat de Bani, eu vreau să rămână la noi! A fost o discuție și a spus că e nemulțumit că nu joacă. Am încercat să găsim o soluție, să vedem ce putem face. Dar dragoste cu forța nu se poate. 

Discuția e una mai veche, de dinainte de Sărbători. Cred că pe 21 sau 22 decembrie a fost și am încercat s-o amân cât pot de mult ca să găsim o soluție optimă pentru toată lumea. Restul sunt speculații inutile”, a spus Șerdean pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO Radu Birlică: „Vor pleca fotbaliști! Unii nu vor mai veni la reunire! Există riscul de a nu avea jucători pe data de 3 ianuarie”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo s-a reunit azi! Fanii „câinilor” au fost prezenți la reunire + cine nu a venit la Săftica

Jucătorii lui Dinamo îi duc dorul lui Negoiță: „Nu ne ducea cu zăhărelul!” » Ce speră „câinii” înainte de reunire

Playtech: TRAGEDIE pentru Oana Lis! A MURIT! A făcut anunțul trist


Comentarii (22)
creeperno
creeperno  •  03 Ianuarie 2021, 22:47

Bani n-are potential si trebuie sa scapam repede de el. N-a jucat amaratul de vreo 6 luni fotbal

135638265024106
Francisc Kun  •  03 Ianuarie 2021, 19:46

MAI SERDEAN CE FACETI CU SPANIOLII CU DINAMO NU VA E RUSINE *** SPANIA TOTI DUTE SI TU CU EI VA BATETI JOC HAI DINAMOOOOOOOOOOOOOO

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1097148263993363
Nici Matei  •  03 Ianuarie 2021, 19:15

Deci hai sa ne facem socios sa platim jucatorii ca sa aiba serdean ce vinde....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează