FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB, plecăciuni în fața lui Răuță: „Există și astfel de oameni, un exemplu pentru cei tineri!”

Alexandru Răuță a trecut prin momente dificile în derby-ul cu Rapid / foto: GSP +4   FOTO
Alexandru Răuță a trecut prin momente dificile în derby-ul cu Rapid / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 17:08 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 17:42

Suporterii din grupul DDB Italia, extrem de activi în ultimele luni în viața clubului, i-au transmis un mesaj lui Alexandru Răuță (29 de ani), mijlocașul care a trecut prin momente dificile la derby-ul de sâmbătă cu Rapid.

Chiar dacă Răuță și-a pus viața în pericol, insistând să joace partida cu Rapid deși simțise în prealabil dureri în zona pieptului, suporterii dinamoviști consideră că mijlocașul ar trebui să fie un exemplu de sacrificiu pentru colegii săi mai tineri.

Mesajul ultrașilor dinamoviști pentru Alexandru Răuță: „Jucător cu mentalitate și spirit de sacrificiu”

„Respect, Alex Răuță! Am avut un antrenor care a abandonat echipa după ce a îngropat-o în datorii. Simțea o durere în piept și una în cot. Am văzut și jucători care nu riscă nici măcar o alunecare. Dar există și altfel de oameni. 

Răuță este unul dintre ei. A intrat pe teren deși simțise că ceva nu e în regulă, doar pentru a ajuta echipa. Jucător cu mentalitate și spirit de sacrificiu. Acesta este exemplul pe care jucătorii cu experiență trebuie să-l dea celor tineri. Suntem cu gândul la tine, Alex! Sperăm să revii cât mai repede pe teren. Avem atâta treabă de făcut pentru Dinamo!”, au scris pe Facebook reprezentanții DDB Italia. 

Răuță va fi supus unor controale medicale amănunțite după starea de rău resimțită în derby, când a oferit momente de panică din cauză că a avut probleme de respirație. El nu va mai juca în această toamnă. 

Iuliu Mureșan: „Răuță nu a spus nimănui de durerea în piept” 

„Răuță nu a spus nimănui, am aflat că soția lui a mers la salvare și a spus că Răuță s-a plâns joi de o durere în piept. Am aflat de la medicii de la Salvare. Avem doi medici la echipă, prezenți la fiecare antrenament, la fiecare joc. Nu a spus nimic nimănui, nici lor, nici colegilor. 

Toți am aflat mirați această informație. Nu cred că există riscul să nu mai joace. Sunt convins că după o pauză relativă, nu foarte lungă, își va relua activitatea. 

Sigur, după ce va face niște investigații. Se poate investiga cu acel holter care-ți monitorizează bătăile inimii pentru 24 de ore. Dacă e ceva ce apare rar, să poată fi depistat. Din ce am vorbit cu un doctor de la spitalul Floreasca, sunt speranțe că va fi bine. Ne va lipsi, chiar și un meci dacă nu joacă, se cunoaște. E un jucător foarte dârz, cu o bună mentalitate, care joacă la sacrificiu”, a declarat Iuliu Mureșan, la emisiunea „DigiSport Matinal”.

VIDEO Victor Becali, despre situația de la Dinamo: „Cea mai mare greșeală a fost aducerea lui Bonetti”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Șefii lui Dinamo sunt luați la rost: „Îl aduci pe marele Răducioiu să îți stea bibelou în club? Să plimbe foaia de joc cu schimbările?”

Informații de ultimă oră despre starea lui Alexandru Răuță: „I-au dat drumul de la spital. Nu a spus nimănui de durerea în piept!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
creeperno115
creeperno115  •  25 Octombrie 2021, 22:31

Imi aduce aminte de Margaritescu. Respect Rauta!

835304993219784
Dan Daniel  •  25 Octombrie 2021, 20:41

Nu mai generalizati spunand DDB...eu fac parte si nu fac plecaciuni in fata nimanui...nicici fotbalist nu e, si mai e si prost...cite persoane ar fi intrat la belele daca i se intampla ceva mai grav...isi ascunde neputinta fotbalistica bravand in modul asta...un inconstient...

dd_696
dd_696  •  25 Octombrie 2021, 19:11

NU mai permiteti celor cu RE tarrd sa comenteze / 00ile nevaccinate vor fi ciuca batailor de 2x mai mult!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează