FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO „Trebuia lăsat să plece. Nu mai ai ce să scoți de la el” » Explicații pentru PRĂBUȘIREA lui Deian Sorescu

Deian Sorescu (în stânga) - Sursă foto: GSP
Deian Sorescu (în stânga) - Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 11:05 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 11:33

Deian Sorescu (24 de ani) traversează o adevărată eclipsă de formă la Dinamo. Randamentul său a scăzut în vară, imediat după ce clubul a refuzat toate ofertele venite pentru fotbalist. 

„Câinii” au evitat ipostaza de a trimite un nou jucător la rivala FCSB, însă momentul coincide și cu „prăbușirea” formei lui Deian Sorescu. Din momentul în care Gigi Becali a oferit 750.000 de euro pentru a-l transfera, Deian a mai înscris un singur gol pentru Dinamo, ba chiar a intrat într-un conflict ascuțit cu noul antrenor Mircea Rednic.

Invitat astăzi la GSP Live, Adrian Falub (50 de ani), fostul antrenor de la Concordia Chiajna, UTA sau U Cluj, a declarat că Dinamo ar fi trebuit să-l cedeze pe Deian Sorescu în vară.

Adrian Falub: „Un jucător precum Sorescu ar fi trebuit lăsat să plece”

Eu cred că Sorescu ar fi trebuit lăsat să plece. Nu mai ai ce să scoți de la un jucător care nu-și mai dorește să continue. El are senzația că e mult mai bun decât clubul la care joacă, iar acel club nu-l poate ajuta să progreseze din punct de vedere sportiv. Apoi se gândește că a pierdut foarte mulți bani din punct de vedere material. 

Are tot timpul nemulțumiri, are tot timpul pretenția de a fi recunoscut ca lider aboslut. E dificil să gestionezi. Repet, un jucător precum Sorescu ar fi trebuit lăsat să plece. Acum, mai mult te va încurca decât te va ajuta”, a declarat Adrian Falub, la GSP Live. 

6 goluriare Deian Sorescu pentru Dinamo în acest sezon

Deian Sorescu, în conflict cu fanii lui Dinamo

Sorescu s-a contrat recent și cu fanii lui Dinamo, nemulțumiți de atitudinea jucătorilor și de rezultatele echipei. Suporterii dinamoviști l-au acuzat pe fotbalist că le-ar fi fi spus să îl lase în pace și că le va achita el contravaloarea cardurilor DDB pe care aceștia le-au cumpărat pentru a susține clubul. 

„I-am reproșat atitudinea și că ne fac de rușine. Am zis că noi ne tragem de la gură ca să îi ajutăm să fie bine, eram cu cardul în mână, și el a zis: «stai liniștit, că îți dau banii înapoi pe card»”, a scris un suporter dinamovist pe Facebook. „Dl Sorescu striga în parcare la sfârșit că ne dă banii pe carduri înapoi, cu un zâmbet până la urechi, ca și cum nu s-a întâmplat nimic”, a adăugat altă persoană. 

Starea de irascibilitate a lui Deian Sorescu ar putea fi legată de problemele financiare de la club. „În vestiar a spus că are ceva probleme legate de bani, cu clubul”, spun surse GSP de la Dinamo.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Cum și-a împărțit Rednic destinul între Dinamo și Rapid: a pătimit la ambele rivale!

EXCLUSIV / UPDATE Dinamo așteaptă răspunsul lui Florin Răducioiu » Ce spune Iuliu Mureșan

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
talpaiadului
talpaiadului  •  22 Octombrie 2021, 17:51

Sorescu e pe departe cel mai bun fotbalist al lui Dinamo. Problema e ca se asteapta prea mult de la el dupa cele cateva meciuri bune de la inceputul campionatului, cand a prins o forma de zile mari si a beneficiat si de marcajul larg al adversarilor, care nu se asteptau ca el sa fie in stare sa inscrie goluri de acel gen. Acum, cand fundasii sunt mult mai atenti la Sorescu, e mult mai greu pentru el sa repete performanta respectiva. Si oricum, Sorescu nu e atacant de meserie, o spune chiar el ca e fundas dreapta. Rednic repeta greselile din trecut, lovind in nucleul de fotbalisti de la echipa si aducand jucatori noi in locul lor, care de cele mai multe ori s-au dovedit inferiori ca valoare.

sibelius
sibelius  •  22 Octombrie 2021, 16:20
Postat de je__ pe 22 Octombrie 2021, 13:21

Daca va continua sa joace prost, o va face in detrimentul lui, pentru ca nu-l va mai dori nimeni, iar Dinamo se va gandi de doua ori cand jucatorul se va ruga de club sa-i prelungeasca contractul. Altfel, il vor primi cu bratele deschise echipe gen Clinceni sau Metaloglobus...

Inca nu am vazut jucator care sa-si doreasca prelungirea contractului cu Dinamo. De la o echipa care se bate an de an sa scape de retrogradare si e si rau-platnica fugi unde vezi cu ochii.

tictictic
tictictic  •  22 Octombrie 2021, 15:09
Postat de je__ pe 22 Octombrie 2021, 13:21

Daca va continua sa joace prost, o va face in detrimentul lui, pentru ca nu-l va mai dori nimeni, iar Dinamo se va gandi de doua ori cand jucatorul se va ruga de club sa-i prelungeasca contractul. Altfel, il vor primi cu bratele deschise echipe gen Clinceni sau Metaloglobus...

Gresit! Daca va continua sa joace prost, o va face in primul rand in detrimentlui lui Dinamo! Pentru ca oricum e constient ca valoarea lui a ajuns la sub 100 de mii de euro si ca niciun club din Romania, din Europa si din lume NU va plati pentru transferul lui mai mult de atat! Omul a fost prost sfatuit si Dinamo si-a luat tzeapa; la ora asta era la polonezi cu salariu barosan si clubul cu 400 de mii de euro in cont! Sau, mai mult, era la Steaua (eu asa ii zic) cu 15 mii de euro salariu pe luna (chiar daca freca banca de rezerve) si Dinamo se alegea cu 800 de mii de euro... bani pe jos...:-))) Dar, de... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează