FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Deian Sorescu, dezamăgit de perioada petrecută la Dinamo: „Mă așteptam să câștig trofee, credeam că fac un pas mare”

Deian Sorescu, în cantonamentul echipei naționale // foto: frf.ro
Deian Sorescu, în cantonamentul echipei naționale // foto: frf.ro

Articol de - Publicat duminica, 30 mai 2021 11:15 / Actualizat duminica, 30 mai 2021 11:25

Deian Sorescu (23 de ani), căpitanul lui Dinamo, speră să debuteze la prima reprezentativă după un nou sezon bun în Ștefan cel Mare.

Deian Sorescu a primit o nouă șansă din partea lui Mirel Rădoi. După ce l-a convocat în premieră la selecționata de tineret, antrenorul primei reprezentative l-a adus pe căpitanul dinamovist și în formația tricolorilor. 

Mijlocaș și fundaș dreapta, bănățeanul așteaptă acum debutul la națională. Care ar putea să-i mai crească puțin cota, mai ales că i se caută o nouă formație, în străinătate în principal, „câinii” sperând să aibă de câștigat de pe urma celui ce-a ajuns să poarte banderola roș-albă pe teren.

Deian Sorescu: „Nu bag lucrurile mărunte în seamă”

„Sezonul de la Dinamo m-a maturizat foarte mult. Credeam că venirea mea la Dinamo va fi un pas mare, va fi un progres sportiv și fizic. M-am maturizat fizic, psihic, e drept, dar mă așteptam să câștig trofee, campionate, cupe și așa mai departe. Mă motivează trecutul pe care l-am avut, e o motivație pentru mine. 

Sunt un băiat care nu e mișcat de lucrurile mici. Nu am băgat lucrurile mărunte în seamă, am trecut ușor peste”, a mărturisit Sorescu într-un interviu acordat site-ului oficial al FRF.

„Răutatea și dorința mea mi-au adus multe beneficii. Și la națională, e nevoie de multă muncă. Calitatea mea principală e viteza, a doua răutatea în teren. Pe postul meu, trebuie să bagi frica în jucătorii adverși. Mai am nevoie de lucrat tactic, mai ales pe noul post, dar și fizic”, a comentat jucătorul de bandă dreaptă.

Tricoul naționalei e sfânt, nu cred că doar pentru mine. Este o mândrie. Când am primit vestea, 3-4 secunde n-am avut nicio reacție. Tot la fel, când am luat tricoul pe mine, la lot, simt că parcă am luat o armură, o întreagă țară pe mine.
- Deian Sorescu, mijlocaș Dinamo

Sorescu, liber să plece de la Dinamo pentru un milion de euro

Deian Sorescu este liber să plece la oricine achită un milion de euro! Sorescu spune că are o hârtie din partea clubului potrivit căreia poate pleca pentru 1 milion de euro. Fotbalistul a dezvăluit că a primit acea hârtie după o discuție în contradictoriu cu șefii echipei.

„Mai am contract la Dinamo până în vara lui 2023. Cei din conducere mi-au dat o hârtie prin care pot pleca pentru 1 milion de euro. Nu pot să zic că m-am simțit apreciat, pentru că acea hârtie nu a venit dintr-o bucurie sau un motiv de apreciere.

A venit dintr-o discuție mai aprinsă și dintr-o dezamăgire din partea celor care lucrează la birou. Am discutat ceva și s-a întâmplat altceva. Așa a apărut această hârtie. Nu pot să zic că e o bucurie sau o apreciere”, a spus Deian de curând, pentru Fanatik

Deian Sorescu a ajuns la Dinamo în 2018, de la ASU Poli Timișoara.

Parcursul lui Sorescu la Dinamo

EdițieMeciuriGoluriAssist-uri
2018/20193525
2019/2020371110
2020/202142810

Citește mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj insistă pentru semnătura lui Costel Gâlcă » Am aflat propunerea campioanei pentru antrenor

Păreri împărțite în privința șanselor de succes ale lui Mutu la FC U Craiova: „Va fi la fel de mare antrenor cum a fost jucător” vs „E cale lungă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
creeperno999
creeperno999  •  30 Mai 2021, 22:36

Pai oare de ce nu le-am luat? Nu din cauza jucatorilor de cacao?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albub
albub  •  30 Mai 2021, 17:20

De la Liga a2a la nationala eu zic ca e' un pas mare pe care Dinamo te-a ajutat sa-l faci. Pt trofee iti trebuie bani,bani pe care din pacate noi nu-i avem

dragdim
dragdim  •  30 Mai 2021, 17:17
Postat de carol_k pe 30 Mai 2021, 12:15

Castigai trofee la CFR! La Dinamo, FCSB si alti pomi laudati ...

Stai calm prietene ca te lovești la ceas. Ați prins iar glascior? Dezavantajatilor și neprihăniților ce sunteți.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close